Overwatch

Pár év múlva a gépek tanítanak minket – Az Overwatch-ban már meg is jelentek a robot edzők


A Visor nevű program ígéretesen hangzik.

Az emberek hozzáállása eltérő a játékok kapcsán: vannak olyanok, akik kikapcsolódásként tekintenek ezekre és csak szórakozni akarnak, vannak akiknek a fejlődés lehetősége az, ami szórakoztató, megint másoknak még komolyabb céljai vannak.

Ha az utóbbi kettő kategória egyikébe esel, akkor érdekelhet egy program, amit egy amerikai cég fejlesztett: ez a Visor.

Majd 5 millió dollárból egy olyan mesterséges intelligenciára épülő rendszert fejlesztettek ki, ami elemezi a játékunkat és azonnali visszajelzést ad arról.

Képtalálat a következőre: „overwatch”
forrás: USgamer

Játékon belül különböző feliratok jelennek meg: ha rég nem használtuk az ultinkat, ha szét van széledve az ellenség, vagy amikor a supportokat kell (és lehet) fókuszálni. Játék végén egyből feljön egy összegzés, de meccs közben is sokféle adatot láthatunk.

Ehhez a Visor az Overwatch-ból adatokat használ, hogy emlékezzen a játékos korábbi meccseire és megértse, hogyan működik az adott játék.

forrás: youtube

Egyetlen mérkőzés után a Visor elkezdi követni az egyén teljesítményét, hogy felmérje azt, hogy alul- vagy túlteljesít.

Mutatjuk videón, hogy hogyan kell elképzelni a dolgot.

Egyelőre az Overwatch-hoz fejlesztették, de később más játékokhoz is szeretnék elérhetővé tenni.

A program béta verzióban van, így nem feltétlenül működik makulátlanul. Aki szeretné saját felelősségére kipróbálni, az IDE kattintva töltheti le.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva