R6

Ubisoft helyzetjelentés az új szezon kapcsán: Thatcher és Twitch kütyüje is változik


A közelgő tervekről számolt be a fejlesztői gárda.

Nemrég a hivatalos oldalán közzétett a Ubisoft néhány változtatást, mely az új szezonnal fog érkezni. Menjünk is végig ezeken!

Operátorok

Thatcher

  • Az EMP gránátok átmenetileg hatástalanítják a kamerákat (eddig megsemmisítették)

Indok: Thatcher bináris játékstílusa valamilyen szinten limitálja a fejlesztési lehetőségeket. Módosítottunk a kütyüjén, hogy több kreativitás kelljen a használatához.

Képtalálat a következőre: „thatcher rainbow six siege”
forrás: youtube

Mostantól átmenetileg hatástalanítja a kamerákat, melyek a következők: biztonsági, golyóálló és Valkyrie kamerák, valamint Maestro tornyai.

Ez csak egy hosszabb projekt kezdete: szeretnék erősíteni az operátort, a jövőben meglépendő változtatásokhoz volt erre szükség.

Twitch

  • A Shock Drone picit hangosabb lesz

Sok panasz volt arra, hogy túl halk a drón, ezért változtattak rajta (még így is halkabb lesz a többinél).

Kapcsolódó kép
forrás: youtube

Fegyverváltoztatások 

Volt egy hibája a visszarúgó (recoil) rendszernek, mely alapvetően az automata fegyvereket érintette: a golyók becsapódása eltért attól a ponttól, ahová a célkereszt mutatott. Ezt is javítják, méghozzá úgy, hogy eltávolítják a fegyver és a látomező (Field of View) interakcióját – így biztosítják, hogy a célkereszt mindig a képernyő közepén legyen.

A cél, hogy jobban kijöjjön a célzási ügyesség, és ne legyen az, hogy bead egy fejest, amikor a törzsre lövünk.

Helyzetjelentés

Finka

A 2.2.-es frissítésben történő változtatások jó irányba vitték el az operátort: a győzelmi rátája 1.7%-al csökkent, népszerűsége nőtt. Ennek örülnek a fejlesztők, de rajta tartják a szemüket, főleg olyan téren, hogy a Pro League-ben hogy teljesít.

Képtalálat a következőre: „finka rainbow six siege”
forrás: metabomb

Frost és Kapkan

Növekedett a győzelmi arányuk az elmúlt hetekben. Nem tudják, hogy miért történt ez, de biztatják az elhivatott Frost és Kapkan maineket a további hasonló eredményekre.

Képtalálat a következőre: „kapkan rainbow six siege”
forrás: SteemKR

Szerk. megjegyzés: ez nem hangzik túl professzionálisnak, inkább valószínű arról van szó, hogy reagálni akartak erre valamit, hogy megnyugtassák a közösséget afelől, hogy figyelik őket. Ha tovább nő a győzelmi ráta, akkor jobban megvizsgálják, hogy mi okozhatja (persze ez csak a mi tippünk).

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva