Fortnite

Újabb hónapot kellett várni Ravenre – Ennyit az Epic Games kreativitásáról


A legközkedveltebb kinézet újra a boltban, ezúttal is már megszokott barátaival.

Újból elérhető a Fortnite: Battle Royale egyik legkedveltebb Outfitje. Szinte mindig felér egy bankrobbantással ez az Epic számára, bármikor van a shopban, játékosok ezrei vásárolják meg. S meg vagyunk győződve arról, hogy most sem lesz másképp, már csak azért sem, mert azóta, hogy a Save the World féláron volt elérhető, a Raven még nem volt benne Item Shop ciklusban. Sokan pedig azért vásárolták meg a Fortnite PvE módját, hogy V-Bucks halmokat farmoljanak ki belőle. Mondjuk ez nem feltétlenül etikus és a Save the World közösség nem is igazán kedveli az ilyen játékosokat, de mivel a lehetőség adott, kővel egyáltalán nem lehet dobálni őket.

Raven – Epic Games

Viszonylag kevés befektetett energiával pillanatok alatt meg lehet a játék elején szerezni egy Legendary kinézetre valót, Ravent ugyanis 2000 V-Bucks fejében utánunk vágja az Epic Games. Ami viszont érdekes, hogy meglehetősen furcsán kezeli ezeket a bolti ciklusokat a kiadó. Vagy valami hatalmas véletlen okán, vagy ez valami formula amit az Epic használ, de amikor utoljára a boltban csücsült Raven, vele várta a vásárlókat a betörő duó is. Rapscallion, Scoundrel és Raven tehát, ha eddig nem voltak, ma már biztosan jó barátok.

Scoundrel – Rapscallion – Epic Games

Továbbá újból vásárolhatunk magunknak Battle Pass Tiereket 900 V-Bucks-ért. Ha van olyan Battle Pass állomás, amit már nagyon el akarnánk érni, de nincs elég küldetésünk, hogy kipattintsuk hozzá a Battle Starokat, valamint nem sajnáljuk rá a pénzt, vagy az összehordott V-Bucks-ot, akkor ez egy kiváló lehetőség lehet. Kicsit őszintén szólva korainak érzem, a szezon vége felé biztosan többen választanák ezt az opciót.

Újonnan pedig kiszivárogtak néhány nappal előre az Item Shop kínálatok, napra lebontva ITT olvashattok utána!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva