Fortnite

Glidereket bekészíteni, új lendületet hoz a játékba az Epic Games!


Már a v5.21 is érdekességekkel szolgált, s úgy tűnik ez még csak a kezdet.

Nagyon úgy fest, hogy egy teljesen új vonulatot tervez implementálni a játékba a kiadó. A legújabb tartalomfrissítésben érkezett egy Soaring 50’s nevű játékmód, ami nagy valószínűséggel csak a béta tesztje egy nagyobb tervnek.

Az új LTM kulcsszava a mobilitás. Tíz méternél nagyobb magasságokból bármikor újranyithatjuk a Gliderünket, valamint azok a tárgyak, amik kilőnek, vagy megreptetnek minket, sokkal sűrűbben fordulnak elő a pályán. Az egyébként is pörgős játékmenetet tehát még több mobilitással fűszerezi meg az Epic, ami biztosan sokaknak csak dobni fog a játékélményen. A harcok sokszínűbbek, ám sokkal nehezebbek lesznek, mint a “normális” viszonyrendszerben, ám emiatt biztosan nem fognak elpártolni a játékosok az Epic Games lövöldéjétől.

Ebben erősen bízik maga a kiadó is, ugyanis a legújabb frissítés után az adatbányászok olyan forrásfájlokat találtak, amik előrejelzik a fejlesztők jövőbeni terveit. Előkerült ugyanis egy LTM név, ami ugyan hasonlít a jelenlegi újdonsághoz, mégis bővíti annak “hatáskörét”. Az új Soaring 50’s ugyanis csak egy felturbózott 50 v 50 mód, viszont a Velocity LTM, amit a forrásfájlokban találtak, már Solo, Duo és Squad lehetőségeket is tartalmaz, a Soaring 50’s szabályrendszerével.

 

Könnyen lehet, hogy ez lesz az új vonulata a játéknak, mi a Gamer.hu-nál könnyen el tudjuk képzelni, hogy hosszabb távra tervez a kiadó, akár még egy Showdown versenyt is ráhúznánk erre a modellre. Elvégre a játékmechanikán nem változtat, csak bővíti azt, ráadásul pozitív irányba, ugyanis a játékosoknak további kreatív lehetőségeket ad a kezébe.

Továbbá akár még általános mechanika is lehetne az állandóan használható Glider, elvégre a játék elején is csak úgy előcsapjuk a zsebünkből, majd landolás után vissza is helyezzük oda. Persze ez egy kényes téma, biztosan sokan kiállnának a régi fall damage rendszer mellett, valószínűleg ezért is hozza el mindezt az Epic csak egy LTM formájában. Az, hogy a jövőben mit kezd vele, majd kiderül.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva