Gaming

Jót tett a Battle for Azeroth érkezése – A közösség eddig imádja!


Évek óta az egyik legjobb kiegészítő érkezett a héten. Rég volt ennyire aktív a közösség.

A Battle for Azeroth úgy kellett már mint egy falat kenyér. Nem azért, mert a Legion egy rossz kiegészítő lett volna, de már szükség volt egy olyan témára, ami valamivel “földhözragadtabb”, a Blizzard pedig a legjobbkor rukkolt elő mindezzel.

Blizzard

Már csak azért is, mert ennél monumentálisabb kiegészítőstartot még nem láthattak a World of Warcraft játékosai. A Siege of Lordaeron esemény például az eddigi legtöbb karaktert mozgatta meg egy CGI kisfilmen belül, ezt maga a játék egyik vezető fejlesztője, Terran Gregory mondta a VG247-nek adott interjújában. A Blizzard fő célja az volt, hogy az új kiegészítő akár Azeroth történetének utolsó fejezeteként is működhessen, így a tervezőasztalról semmit sem spóroltak le, az eddigi legnagyobb kiegészítő vár a játékosokra. Ez a történet oldaláról bizonyos, s reméljük a tartalom sem fog emögött kullogni.

Blizzard

Végre megkaptuk azt, amire évek óta várunk, az Alliance kontra Horde háború ezúttal nem törpül majd el titánok támadása, sárkányok pusztítása mellett, ezúttal tényleg lesz értelme oldalt választanunk és kiállnunk a nekünk legszimpatikusabb frakció nézetei mellett. Talán a játék indulása óta ez az első olyan történetszál, ami tényleg erre a konfliktusra fog fókuszálni, remélhetőleg olyan esemény nélkül, ami a két oldal erőinek egyesítését fogja igénybe venni. (Lásd: Legion, Cataclysm, Wrath of the Lich King)

Blizzard

Már akkor látszott, hogy nagyot fog durrantani a Blizzard, amikor bevállalták Teldrassil felégetését. Terran Gregory ugyan azt nyilatkozta, tudták, hogy merészet húztak, de arra nem számítottak, hogy a történetírójukat, Christie Goldent a közösség egy része még meg is támadja. Viszont ha tetszett, ha nem, az az esemény talán az egyik leghatásosabb mozzanata volt a World of Warcraft történetének. Nemcsak hogy elindított egy játékbeli háborút, a játékosközösségben is szintén fellángolt az ellentét. Sokan szimpatizáltak Sylvanas drasztikus lépésével, sokan pedig fellázadtak a bizonyos közösségi fórumokon a Horda vezetője ellen. Az Alliance oldalán egy tapasztalatlan király mögé állnak a játékosok, aki összességében azon dolgozik, hogy méltó utódja lehessen édesapjának. A folytonos vívódása és fejlődése pedig egy kiváló történetnek ad alapot. Arról nem is beszélve, hogy ezeknek a hatalmas vezéreknek a jobb kezei szintén főszerepet fognak kapni a Battle for Azeroth-ban, így végre újból az emberek sorsa lesz terítéken, nem pedig a világ pusztulása.

Reméljük tényleg komolyan gondolja a Blizzard és tényleg úgy készítették el az új kiegészítőt, mintha nem lenne holnap. Egy biztos, minket már most kilóra megvettek, számunkra egy klasszikus született augusztus 14-én.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva