PUBG

Mégsem merült a feledés homályába – Nemsokára érkezhet a Tuk-tuk is!


Hamarosan két új jármű is érkezhet?

Pár napja megírtuk, hogy egy új járműmodellt találtak a játékban, mely nem más, mint Volkswagen ikonikus autója, a Beetle. Ebben a bejegyzésben jogosan tettük fel a kérdést: mi történt a Tuk-tukkal?

A járműről először május végén, a PUBG Devblogban hallhattunk először, akkor a fejlesztők több ígéretet is megfogalmaztak Sanhokkal kapcsolatban.

  • A fejlesztők szerették volna június végén áthozni az éles szerverekre
  • Lesznek Sanhok exkluzív járművek és fegyverek, ezek majd a térkép kiadása után egy hónappal várhatóak
  • Az egyik ilyen jármű a Tukshai
  • Rengeteg új tárgy és nagyon szépen kidolgozott helyszínek várnak a játékosokra

Ezek közül az elsőt meglepő módon sikerült tökéletesen betartaniuk. A Sanhok exkluzív QBZ és QBU fegyverek mellett egy terepjáró is megérkezett már a pályára. A negyedik pont is stimmel, egyedül a Tukshai nem érkezett meg.

Semmilyen új információ nem volt elérhető erről a járműről, egészen szerda hajnalig. A PUBG közösségi vezetője (Hawkinz) pár perce megerősítette redditen, hogy a jármű úton van, nem tűnt el a süllyesztőben és pár napon belül további felvilágosítást is kapunk róla. 

A Devblogban már láthattuk a Tukshai modelljét

Könnyen lehet, hogy két új jármű is érkezik a következő frissítésben? A bogarat remélhetőleg mindhárom pályán vezethetjük, a Tuk-tuk azonban a fentiek alapján egyértelműen Sanhok-only jármű lesz. 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva