Fortnite

Több ezren támadták be a kijelentése miatt Ninját, ezért nyilatkozatot adott ki


Rengetegen borultak ki Ninja legutóbbi kijelentése miatt.

Nemrég írtunk róla, hogy Ninja elárulta a nyilvánosságnak, hogy miért nem játszik együtt lányokkal. A népszerű streamer csupán a feleségét akarta megóvni azzal, hogy esélyt sem ad a rosszakaróinak a pletykálkodásra. Ezt persze nem mindenki értette meg, elég sokan betámadták azzal, hogy ez gyakorlatilag az egyenlőtlen bánásmód a nőkkel szemben, a feministák pedig rávetették magukat Ninja kijelentésére és darabokra cincálták azt.

Itt aztán kisebb-nagyobb női streamerek is megjelentek, akik között rengetegen sérelmezték Ninja kijelentését, például Samantha Rae is a kisebb streamerek táborába tartozik és ő sem tudott egyetérteni Ninjával. Szerinte ez egy lavinát indíthat el, mert a nézők fejébe beleég ez a gondolat, ezért mások sem akarhatnak majd lányokkal együtt játszani, pedig vannak ők is ugyan olyan jó játékosok, mint a férfi társaik.

Persze volt aki a Ninja oldalára állt, mint például Halie, aki szerint egyáltalán nincs baj azzal, hogy valaki mindent megtesz azért, hogy a felesége nyugodtan aludjon. Mások szerint pedig elég gáz, hogy valaki nem bízik a másikban és így kell együtt élniük. Elég érdekes lépés, hogy egy kijelentés miatt egyből boncolgatni kezdték Ninja kapcsolatát úgy, hogy semmi rálátásuk nincs a dologra, de épp ezért érezhette úgy Ninja, hogy nyilatkoznia kell:

Ninja szerette volna tisztázni a dolgokat: csakis az online rágalmazásoktól szeretné megóvni a családját és kizárni ezt teljesen az életéből. Ez egy olyan dolog, ami minden streamer életét sújtja, főleg ha a kapcsolatát a nagyközönség előtt is vállalja. Most ünnepelték az első éves évfordulójukat és csak úgy mint eddig, a családja lesz továbbra is az első Ninjának és igyekszik megóvni őket, ahogy csak lehet. Az, hogy ő nem játszik lányokkal, nem azt jelenti, hogy nem szeretné nézni őket,  a 3 kedvenc női streamerét is megnevezte, szó sincs arról, hogy szexista lenne.

Reméljük, hogy ezzel pontot is tehetünk az ügy végére.

Ezt olvastad már?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva