Counter Strike

Kiszámolták d0cc reakció idejét, elbújhat mellette az összes profi játékos


Nagyotmondás nélkül állíthatjuk, hogy d0cc bizonyítottan a világ leggyorsabb CS:GO játékosai közé tartozik.

Sokan próbálták már megmagyarázni, miért is olyan jó játékos d0cc. Voltak a kik úgy gondolták, egy VAC banos exprofi ül a gép mögött, egy új név mögé rejtőzve. Akadtak akik szerint egyszerűen csak csaló, és azért ilyen ügyes. Egyik rajongója azonban most egy teljesen új bizonyítékkal állt elő.

Mérései szerint d0cc reakcióideje olyan gyors, hogy kb az összes profi játékos elbújhat mellette.

A profik reakcióidejéről sokat cikkeztünk már, számos videóban összehasonlították már a leggyorsabb lövéseket. Az eredmények szerint 220ms a nagyon gyors játékosok átlaga tétmeccsen, ennyi például device és s1mple eredménye is. Akik ez alatt képesek reagálni, már elképesztően gyorsnak számítanak, JW az egyetlen, akit 150ms alatti reakcióidővel találtak.

A reakcióidő kiszámításának két módja létezik. Ha sajátunkat szeretnénk lemérni, ezen az oldalon könnyen megtehetjük. 5 próbálkozás átlagából ha sikerül 220ms alá kerülnötök, már a profi CS:GO-sok szintjét hozzátok. Ha viszont felvétel alapján, például egy CS:GO demó vagy videó alapján akarunk ilyet számolni, akkor az alábbi képletre van szükségünk:

(1000/fr)fsz

1000-et elosztjuk a framerate-el, amiben a videót nézzük. Általában 30 vagy 60 FPS-es videókat fogunk mérni, ez a két szám lesz a leggyakoribb osztó. És ugye ezért 1000-et osztunk, mert ezred másodpercekről beszélünk. Ezután a kapott számot beszorozzuk a frame-ek számával, amit a videóban a megjelenő alak első felbukkanása és a lövés között mérünk.

Ezzel a módszerrel mérték le d0cc több lövését is fragmovie-k és stream highlightok alapján, és a csúcsérték 117ms volt.

JW alig 150ms alatti eredményét is lazán veri, szinte embertelen határokat súrolva ezzel. Vagy akár a csalás határait, hiszen biztosan mindannyian emlékszünk még gabesson videójáról a mat1-ügy kapcsán. Itt a bizonyítottan csaló mat1 90-100ms körüli lövéseket eresztett. Nincs azért ettől olyan messze d0cc 117 ms-es teljesítménye, szóval tényleg az emberi teljesítőképesség határán mozog.

Hiszen egy ilyen lövési folyamat azt jelenti, hogy meglátjuk az ellenfelet, a szemünk észleli és jelzést küld az agyba. Ezt az agyunk felfogja, aztán válaszol, és jelzi a kezünknek, hogy nyomja le a lövés gombot. Mindezt 117ms alatt, ami egy másodperc tized része. Ez után a mérés után már könnyebb egy kicsit megérteni, miért pakol ilyen durva frageket d0cc, az FPL fiatal királya.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva