PUBG

Fejlődési rendszer, rangok, értékes nyeremények: Érkezik a PUBG FACEIT-re!


Az sem baj, ha nem vagy profi: a rangodnak megfelelő játékosokkal dob majd össze a rendszer!

Úgy látszik a PUBG Corp. tényleg komolyan veszi a játék esport vonalát is, bár ez nem is csoda az öt éves tervük bemutatása után. Ennek egyik állomásához érkezünk el a napokban, amikor a FACEIT platformjára is megérkezik a PlayerUnknown’s Battlegrounds!

Mi vár ránk?

Rengeteg hasznos és felhasználóbarát funkciót említettek meg a bejelentésben a cégek.

  • Teljesen automatizált kupák: CS:GO-hoz hasonlóan itt is egyszerű felületen menedzselhetjük a versenyeket. Szinte mindent beállíthatunk majd: szerver beállítások, a lobby rendszer automatikusan hozzárendeli a játékost a megfelelő csapathoz és minden meccsről részletes statisztikát is kaphatunk.
  • Nyomon követheted a saját fejlődésed: A játékból hiányzó fejlődési- és statisztikarendszert itt végre megtalálod és összehasonlíthatod más játékosokéval.
  • Ligák, divíziók: A statisztikád alapján a FACEIT rendszere beoszt majd különböző divíziókba/rangokba, így nem kell annyira félned a hatalmas teljesítménykülönbségektől. Így akkor sem kell hanyagolnod a platform használatát, ha esetleg gyengébb játékosnak érzed magad. A jó teljesítmény pedig könnyen kifizetődő lehet, akár még alacsonyabb szinten is. Több mint két millió FACEIT pont kerül majd kiosztásra, melyet a shopban elkölthetnek majd a játékosok értékes tárgyakra. 

Érdekel a dolog? Akkor máris jelentkezhetsz a zárt béta tesztre!

Pár napon belül elindul a PUBG rendszer zárt bétája, a jelentkezéshez nem kell mást tenned, mint kattintani az alábbi gombra (ha nincs FACEIT fiókod, a jelentkezés előtt csinálnod kell egyet!):

Majd az oldalon a “Request a beta code” feliratra kattintani. Sok szerencsét!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva