Akciók

Akciófigyelő: a nagy testvér mindent lát! Újabb ingyen játék a Humble Bundle-től


Ezúttal a Humble Bundle kedveskedett nekünk egy ingyen játékkal. Mutatjuk, hogy szerezheted be a realisztikus nyomozós játékot.

Orwell 1984 című politikai regénye olyan negtív világképet festett le, ahol a felügyelő állam tökéletes alkalmazkodást követel a polgároktól. Mindezt pedig hazugságokkal, félelemkeltéssel és kegyetlen büntetésekkel éri el. A regény sikerét a modern szórakoztatóipar is felhasználta.

A világ első valóság showja, a Big Brother 1996-ban Orwell regényének mintájára jött létre.

A sztorit pedig most egy izgalmas játékon keresztül is átélhetjük, ahol az Orwell név egy új nemzetbiztonsági programot jelent. Az emberek egymást figyelik, senki nem bízhat senkiben, YouTube, Twitter, mindent látnak.

Ha szeretnél bekapcsolódni a nyomozásba, és szívesen kiszűrnéd a társadalom számára veszélyes elemeket, most ingyen beléphetsz az Orwellbe. Vagyis letöltheted a játékot, a Humble Bundle jóvoltából ingyenesen.

Így lehet a tiéd

Csak néhány kattintás (és ha még nincs fiókod, akkor egy gyors regisztráció) az egész, mutatjuk lépésről lépésre a tennivalókat!

  • Ezután kattints az alábbi gombra, hogy a kosaradba rakd a játékot.

  • Ha ezzel megvagy, akkor a profilodban a “Keys” menüpontban megtalálod a kulcsot.

  • Ezt a kulcsot a Steamen tudod beváltani.

A promóció szokás szerint rövid ideig tart, így érdemes minél előbb bezsákolni az ingyen játékot, nehogy kifussatok az időből. Az akció csötörtök este 7 órakor kezdődött és 2 napig érvényes. Így legkésőbb szombat este 7 óráig rakjátok a kosárba az Orwellt, ha nem akartok lecsúszni róla. Jó játékot!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva