Gaming

Velük minden küldetés egy élmény! 2018 eddigi 5 legszexibb női videojáték karaktere


A számítógépes játékok grafikája ma már zavarba ejtően élethű karakterekkel támad, kiválasztottuk 5 kedvencünket, akik azonnal elvarázsoltak minket.

5. A Monster Hunter: World szörnyvadászai

Itt nem egy konkrét NPC-t választottunk, hanem a lenge ruhában hegy méretű dinókra vadászó harci amazonokat úgy általában. Egyes páncélokban ugyanis bőven kimerítik a szexi karakter egyetemes fogalmát. Ilyen például a Kirin Armor.

A páncél több cosplayert is megihletett már, nehéz lenne vitatkozni vele, hogy helye van a listán.

4. Kara, Detroit Become Human

Bizony jól látjátok, egy android is felfért a listára. Az AX400-as modell gyakran felbukkan a játék során, simán a főbb szereplők közé sorolható. És persze a szebbek közé is egyúttal.

3. Freya, God of War:

Az erdei boszorkánnyal egy Atreus által megsebzett vaddisznó kapcsán bukkan fel először, később viszont fontos szerepeket is kap a sztoriban. Az északi motilógia világában Odin feleségét tisztelhetjük benne, nem csoda hogy szemet vetett rá a főisten.

2. Mary May Fairgrave, Far Cry 5:

A Spread Eagle Bar aktuális pultosát a bosszúvágy hajtja, akinek már nincs sok vesztenivalója. Igazi belevaló vidéki csaj, pedig a sztori szerint még csak 25 éves. Egy dögös NPC-nek több tulajdonság nem is nagyon kell!

1. Lara Croft, Shadow of the Tomb Raider:

Nem is lehetne más az első, mint az újragondolt Lara, aki még piszkosabb, még keményebb és még szexibb mint a korábbi részekben. A forrónaci és a pici top, kezében az íjjal tökéletes hármas, amit szívesen elnézegettünk órákig.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva