Gaming

Geralt Magyarországra jön: Budapesten forgathatják a Witcher-sorozatot


Nálunk készülhet a Netflix tévésorozata.

Már több mint egy éve tudni, hogy a Netflix tévésorozatot tervez a The Witcher univerzum alapján, a tényleges konkrétumok és részletek azonban elég lassan szállingóznak – ami valamelyest érthető, hiszen várhatóan csak 2020-ban fogják bemutatni.

Az már biztos, hogy a sorozat vezető producere és fő forgatókönyvírója Lauren Schmidt Hissrich lesz, a színészek kapcsán azonban még semmi sem dőlt el. Az egyik fő jelölt Ríviai Geralt szerepére a DC filmes univerzum Supermanje, a legutóbb a Mission: Impossible – Utóhatásban felbukkant Henry Cavill, aki maga árulta el, hogy óriási rajongója a The Witchernek, Andrzej Sapkowski könyveit is olvasta. Ez persze még nem jelenti azt, hogy ő lesz a kiválasztott – ajánlólevélnek mindenesetre nem rossz.

Na de térjünk rá a friss hírekre! A Omega Underground értesülései szerint a Netflix nagy valószínűséggel Magyarországon, Budapesten fogja forgatni a sorozatot, könnyen lehet tehát, hogy nálunk zajlanak majd a munkálatok. Ez olyan szempontból egyáltalán nem lenne meglepő, hogy a gyártó már korábban is úgy nyilatkozott, hogy valahol Közép-Európában szeretnék leforgatni a részeket.

Szép lassan tehát körvonalazódnak a dolgok a The Witcher-sorozat közül, igaz, a bemutatóra másfél-két évet még várnunk kell – a Netflix első körben nyolc epizódot tervez.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva