Hearthstone

3 nap alatt sem javították ezt a nagyon durva Illidan bugot


Furcsa hibát idéz elő a Demonic Project.

Egy új Hearthstone-kiegészítő megjelenésekor általában egy-két új hiba is fel szokott bukkanni. Nem volt ez másképp a The Boomsday Project esetében sem, ám a Blizzard úgy tűnik, hogy ezúttal nem reagált gyorsan minden esetben.

Az Illidan Stormrage-dzsel kapcsolatos bug már legalább három napja ismert, a Blizzard azonban egyelőre még nem tett semmit. Ami azért is nagy baj, mert egy meglehetősen súlyos hibáról van szó – még úgy is, hogy nem kifejezetten könnyű előidézni. Sőt, a fő gond az, hogy visszaélésre ad lehetőséget.

A problémát a Demonic Project okozza, mégpedig akkor, ha Illidan is játékban van. Hogy pontosan mi okozza a gubancot, azt nehéz megmondani – nagy valószínűséggel összefüggésben van azzal, hogy maga Illidan is Demon. A lényeg az, hogy a varázslat kijátszása után a játék “kifagy”.

Hasonló jelenségről van szó, mint amikor meccs közben úgy disconnectelsz, hogy nem dob ki a játék: bizonyos interakciók működnek, de a kör például soha nem ér véget. Általánosságban az a tapasztalat, hogy ha ezt időben felismerjük, akkor egy kilépés-belépés után még vissza lehet térni a meccsbe, az új Illidan bug esetében azonban ez sem segít.

Íme a spanyol streamer, Damkalloh, amint előidézi a hibát. (A hangot csak erős idegzetűeknek ajánljuk!)

Magával Illidannal persze nem nagyon játszik senki alapból, ez azonban még nem jelenti azt, hogy nem lehet belefutni az említett hibába. Magára a bugra is a Demonic Project segítségével jöttek rá, hiszen ez bármelyik játékosnak generálhat egy Illidant, ha pedig ezután jön egy második példány is a Warlock spellből, akkor már kész is a baj.

A fenti videó már több mint három napos, a Blizzard azonban ezidáig nem jelentkezett a hotfix-szel. Reméljük, hogy nem kell rá sokat várni, hiszen napi szinten jó néhány értetlenkedő bejegyzéssel találkozni a bug kapcsán, amit nyilvánvalóan jó lenne megelőzni. Bízunk abban, hogy mielőbb sor kerül erre!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva