Fifa

Beindult a kívánságműsor: Zaha is új hajat kér – az EA helyett a Konami válaszolt neki

Drag - Csető Zsolt - 6 éve Címkék: zaha,

Nem várt helyről jött a válasz a Crystal Palace játékosának.

A minap már olvashattatok arról, hogy Jesse Lingard finoman megkérte az EA Sports-ot, változtassanak a haján, a FIFA 19 béta verziójában ugyanis még mindig a régi frizurája szerepel, pedig már két éve nem aktuális.

Lingard odaszólt az EA Sports-nak a frizurája miatt

A kérés olyan szempontból nem egyedi, hogy korábban is volt már példa hasonlóra, úgy tűnik azonban, hogy a Manchester United játékosának Twitter-bejegyzése most másokat is “megihletett”, a Crystal Palace legnagyobb sztárja, Wilfried Zaha ugyanis szintén reagált az üzenetre.

“Ha már itt vagyok, az enyémet is lecserélhetnétek, köszi!” – fűzte hozzá Zaha Lingard posztjához.

Az igazán érdekes a történetben nem is ez, hanem a reakció, a válasz ugyanis nem az EA Sports-tól érkezett, hanem a nagy rivális Konamitól, akik betettek Zahának egy gifet, melyben a teljesen új karaktermodellje látható a Pro Evolution Soccer 2019-ből.

A fenti mozgókép bizonyítja, hogy a PES kérés nélkül is “haladt a korral”, Zaha már az új hajával virít a játékban. Reméljük, hogy a FIFA 19 elé ülve sem kell majd csalódnia a Crystal Palace támadójának – meg azt is, hogy a fenti példákon felbuzdulva nem őrül meg most hirtelen minden focista, és támad neki az EA Sports-nak a hasonló kéréseivel.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva