Hearthstone

Top 5: eddig ezek a paklik a legjobbak a heti Tavern Brawlban


A legjobb győzelmi arányú deckek a Standard Brawliseumból.

Bár Dog nemrég bebizonyította, hogy akár a Whizbang the Wonderfullal is el lehet érni a bűvös 12 győzelmet a heti Tavern Brawlban, az Arena és a constructed szabályokat ötvöző Standard Brawliseumban, mi azért senkinek sem tanácsolnánk, hogy ezzel vágjon neki a kocsmai bunyónak.

Itt vannak inkább a HSReplay friss statisztikái a legjobban teljesítő paklikról – nézzük meg őket közelebbről is.

A Top 5 pakli

Fontos megjegyezni, hogy ebben a játékmódban – akárcsak az Arenában – a 3 győzelem számít átlagos teljesítménynek, 3-3-nál húzódik az 50%-os választóvonal. Ennek megfelelően ha egy pakli 5 győzelem feletti átlagot tud felmutatni (mint az alábbi deckek), az valóban kiemelkedőnek számít. Ennek fényében érdemes nézni tehát a számokat!

Even Shaman (átlag: 5.28 győzelem)

Hogy összességében mennyire nem volt nagy hatással a metára (egyelőre) a The Boomsday Project, annak pont az Even Shaman az egyik legfőbb bizonyítéka: pontosan nulla új lappal ott van a lista élén, eddig ez a deck hozza a legjobb átlagot a Brawliseumban.

Even Shaman
AAECAaoICCCZAv4F88ICws4C9uwCp+4CzfQCC70B0wHZB/AHsQiRwQKswgKbywKW6AKU7wKw8AIA

Control Priest (átlag: 5.26 győzelem)

Nem mondhatjuk, hogy fénykorát éri a Priest jelenleg, de azért a Control Priestnek vannak még fellángolásai. Most is elég jó átlagot hoz a Tavern Brawlban, ráadásul az új lapok közül az Omega Medic és a Giggling Inventor is segítenek húzni az időt, ami ugyebár elég fontos a pakli számára.

Control Priest
AAECAa0GAsUEkNMCDpACoQTlBPYHjQjyDPsM0cECyccC6NACy+YC/OoC4/cC4vgCAA==

Odd Rogue (átlag: 5.24 győzelem)

A páratlan Rugót szintén stabilizálta valamelyest a Giggling Inventor, amibe részben szinergia-, részben ellenlapként immáron a Blood Knight is alapkellék kezd lenni. Emellett kapott egy elég kemény comeback kártyát is a pakli a Myra’s Unstable Element képében, igaz, nem mindenki ért egyet azzal, hogy kell a deckbe a legendás varázslat. Lényeg a lényeg: a ladderen és a Tavern Brawlban is kiemelkedően teljesít a pakli.

Odd Rogue
AAECAaIHBK8E/eoCnvgC5/oCDYwCywPUBfMF9QXdCIHCAp/CAuvCAtHhAovlAqbvAuL4AgA=

Secret Hunter (átlag: 5.19 győzelem)

A Hunter eddig is változatos palettájára egy újabb verzió került fel a Boomsday megjelenése után, amely erősen épít az új Neutral Legendary-re, a Subject 9-ra, ami mellett még az elfeledett Professor Putricide-hoz is megérte visszanyúlni. Lényegében egy kissé proaktívabb Spell Hunterről van szó – a számok önmagukért beszélnek.

Secret Hunter
AAECAR8GrgbDzAKG0wLL7AKY8AKnggMMjQGoArUDhwTJBJcI/gzTzQLd0gLf0gLj0gLh4wIA

Odd Warrior (átlag: 5.18 győzelem)

Az Odd Warrior tipikusan az a deck, ami eddig sem volt rossz, az igazi átütő erő azonban hiányzott, főleg a Witchwood-éra vége felé. Az új mech vonallal és Dr. Boommal viszont érezhetően erősödött a pakli, amit ez a Top 5-ös helyezés is bizonyít

Odd Warrior
AAECAQcGqgb5DNPFApL4Ap74AqCAAwxLogT/B/sMm8ICyucCuuwCnfAC4vgCg/sCnvsCs/wCAA==

Természetesen másfajta deckekkel is bátran lehet próbálkozni, de aki kifejezetten a statisztikákra alapozna, az a fenti paklikból válassza ki a legszimpatikusabbat – jó játékkal és kis szerencsével akár még a 12 win is összejöhet velük.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva