Gaming

Megtalálták az egyik legjobb farmhelyet a játékban – Vajon meddig hagyja mindezt a Blizzard?


Használjátok ki, amíg még lehet, valószínűleg változtatni fog rajta a Blizzard hamarosan!

Már most biztosan több ezer, vagy akár több tízezer órát töltöttek el a játékosok az új kiegészítőben, holott még csak három napja éles a Battle for Azeroth. Ez alatt az idő alatt bőven volt mit felfedezni, sokan az új területeket járják végig, mások a fő történetszálra fókuszálnak, de vannak olyanok is, akik a lehető legtöbbet szeretnék kihozni az új térségekből, s olyan helyszíneket keresnek, ahol gyorsan és effektíven lehet alapanyagokhoz, valamint aranyhoz és tapasztalati ponthoz jutni.

Tiragarde Sound – Blizzard

Nagyon úgy tűnik, hogy az utóbbi kategóriát vadászó játékosok sikerre leltek, ugyanis egyre nagyobb visszhangja van a WoW közösségen belül a Tiragarde Soundon belül található Daelin’s Gate-nek. Itt ugyanis van egy terület, Vigil Hilltől délre, ahol kalózok tanyáznak, ráadásul meglehetősen gazdagok! Nem egy közösségi poszt született erről a területről, mondván ennél jobb farmolásra és grindolásra használható helyet már rég találtak a World of Warcraft világában. Nagyon sok kalóz található egy relatíve kis térségben, így a mobilisabb karakterek könnyedén össze tudják őket terelni, majd a ledarálásuk után szinte azonnal lehet is újrakezdeni mindezt, mert szokatlanul gyorsan újrateremnek a kalózok. Nemelég, hogy dől belőlük a tapasztalati pont és gyakorlatilag addig pumpáljuk magunkba az XP-t és az aranyat amíg meg nem unjuk a dolgot, még értékes alapanyagokat is dobnak a “tengeri zsiványok”.

Daelin’s Gate – Forrás: YouTube

Szinte nincs olyan selyemfajta (Silk), vagy szövet (Cloth) amit ne lehetne belőlük megszerezni, arról nem is beszélve, hogy egy rakás zöld ritkaságú tárgyat lehet felmarkolni a maradványaik közül. Továbbá kiváló ez a térség a BoE (Bind on Equip) Epic tárgyak farmolására is, több olyan közösségi visszajelzést lehet olvasni az interneten erről a térségről, ami arról szól, hogy viszonylag rövid idő alatt sikerült a játékosoknak profitálniuk a grindból.

Persze a sikerhez egy halom szerencse is kell, így egyáltalán nincs kizárva, hogy lesznek olyanok, akik nem érzik majd kifizetődőnek az ott eltöltött időt, ám átlagosan pozitívak a visszajelzések, így egy próbát biztosan megér.

Viszont mit szól majd ehhez a Blizzard?

Nagyon sokan kérik a Daelin’s Gate-ről szóló tartalmak törlését, mert attól félnek, hogy a Blizzard fülébe jut mindez, s gyengítenek a kalózok táborhelyén. Sajnos a veszélye mindennek megvan, ugyanis tényleg túlságosan is effektív területről beszélünk, így könnyen lehet, hogy a fejlesztők enyhítenek rajta a közeljövőben. Nem lehet ezzel mit kezdeni, tényleg futótűzként terjed a hely híre, esélytelen, hogy előbb-utóbb ne jusson el a fejlesztőkhöz mindez.

Az egyetlen dolog, amit tehetünk, hogy megpróbáljuk kimaxolni a lehetőséget, s addig, amíg a Blizzard nem lép ellene, a lehető legtöbbet kihozni a térségből.

Sok sikert a grindoláshoz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva