Fortnite

Nem érkezik hotfix a Trap problémára – Néhány napig még velünk lesz


Nem biztos, hogy egy ilyen Epic Games reakcióra vágytunk.

Még mindig rendesen pörög a Trap bug témája a Fortnite: Battle Royale közösségen belül, pont azért, mert eddig az Epic Games semmit sem tett a hiba orvosolásának ügyében. Pontosan egészen mostanáig, végre nyilatkoztak, ám a javítás érkezésének várható legkorábbi dátuma lehet nem fogja lenyűgözni a játékosok nagy részét.

A v5.21-es tartalomfrissítés óta a csapdák megőrültek. Vagy két oldalra sebeznek, vagy ha nem, akkor képesek sokkal kevesebb sebzést okozni annál, mint amennyit alapvetően kéne. Sőt, olyan esettel is lehetett találkozni az elmúlt napokban, amikor a sebzés korrekt volt, ám nem sebezte végig a csapda animációt, csak a hatáskörének felében működött a tárgy.

Egy szó mint száz, egyáltalán nem megbízhatók jelenleg a csapdák, mert mostanában az a tendencia, hogy inkább rosszul működnek, minthogy jól.

 

Mr. Epic, Can traps please get fixed? from r/FortNiteBR

A legutóbbi nagy közösségi felhördüléshullám egy Redditen megosztott videó komment szekciójában indult. A klipben jól látható, hogy a játékos bezárja ellenfelét egy “dobozba”, mellé dobja a csapdát, majd várja a killt, ám az ezúttal elmaradt. És nem, nem a távolsággal volt probléma, az ellenfél játékosán jól láthatóan kétszer is átfutnak a hatalmas szuronyok, de még csak sebzés számok sem jelennek meg.

Reddit

Ezúttal az Epic Games is képviseltette magát a kommentek között, biztosan érezték, hogy ennél tovább nem lehet húzni a hallgatást ebben a témában. Azt nyilatkozták, dolgoznak a javításon, ám a v5.3-ra tervezik az élesítést, ami legkorábban csak jövőhét kedden várható. Úgy tűnik annyira nem sietős a kiadónak, hogy problémamentesítsék a játékot, így nekünk, játékosoknak kell alkalmazkodnunk még egy ideig. Szubjektív vélemény, de talán egy hotfix jobb PR fogás lett volna…

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva