Hearthstone

Druid? Priest? Warlock? Melyik a legerősebb Mecha’thun pakli?


Így teljesítenek eddig a deck különböző verziói.

Igazán sok új pakli nem jelent meg a metában a The Boomsday Project hatására, a Mecha’thun deckek azonban mindenképpen ott vannak a kivételek között. Sőt, az egészen egyedi win conditiont biztosító Neutral Legendary több class számára is használhatónak bizonyult. De melyik verzió a legjobb? Nézzük, mit mondanak a statisztikák!

A HSReplay.net megvizsgálta kicsit közelebbről is a három legtöbbet használt verziót, összehasonlítva őket három fő szempont alapján. Íme az adatok!

Mecha’thun Priest

  • Győzelmi arány: 50.3%
  • Győzelemhez szükséges körök száma átlagosan: 12.2
  • Győzelmek aránya Mecha’thunnal: 70.7%

A három pakli közül ez működik a legjobban, egyedüliként hozva 50% feletti winrate-et. A kombó maga a Reckless Experimenter, Coffin Crasher, Ticking Abomination, Ticking Abomination négyesre épít, ezeket kell kirakni (méghozzá pontosan ebben a sorrendben) az OTK-hoz, amikor már csak ők és a Mecha’thun maradtak.

Mecha’thun Priest
AAECAa0GBu0FpQmdxwLc9QLx+wKIggMM+wHlBPYH0gryDPsM0cEC2MECns4C8M8C6NACvfMCAA==

Mecha’thun Warlock

  • Győzelmi arány: 48.5%
  • Győzelemhez szükséges körök száma átlagosan: 15.8
  • Győzelmek aránya Mecha’thunnal: 26.7%

A Warlock verzió olyan szempontból erősen különbözik a többi Mecha’thun paklitól, hogy ez egy Even Warlock “vázra” lett felhúzva, emiatt jóval kevésbé támaszkodik a Legandary-re, mint a többi deck, amit jól mutat a 26.7%-os OTK arány. Maga a kombó egyébként úgy néz ki, hogy először a két Galvanizer segítségével 8 manára olcsóbbítjuk a Mecha’thunt, majd ha felhúztuk a deckünket, akkor a Mecha’thun + Bloodbloom + Cataclysm hármassal már meg is van a győzelem.

AAECAf0GCNsG+wfMCJDHApfTAs7pAs30AvH7Agv7BrYH4QeNCOfLAvHQAv3QAojSAtjlAurmAtf+AgA=

Mecha’thun Druid

  • Győzelmi arány: 46.7%
  • Győzelemhez szükséges körök száma átlagosan: 12.8
  • Győzelmek aránya Mecha’thunnal: 55.4%

A három deck közül érdekes mód pont az előzetesen leginkább körülrajongott Druid verzió működik a legkevésbé, csak 46.7%-os győzelmi arányt tud felmutatni. Pedig itt csak három lapból (Mecha’thun + Innervate + Naturalize) áll a kombó, de úgy tűnik, hogy a gyakorlatban éppen ez a legsérülékenyebb változat.

Mecha’thun Druid
AAECAZICApnTAvH7Ag5AX+kB/gHTA8QGpAf2B+QIktICmNICntICv/ICj/YCAA==

Aki tehát kifejezetten a winrate alapján szeretne paklit választani, annak a Priest változattal érdemes próbálkoznia, hiszen egyedül ez tud felmutatni pozitív győzelmi arányt. Sok szerencsét mindenkinek, bármelyik verzió mellett is döntötök!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva