PUBG

Interaktív grafikai beállítás összehasonlító – Nem mindig a max grafika a legjobb választás!


Jókora segítség mindenkinek, aki a maximumot szeretné kihozni a játékból.

A PUBG beállításai között rengeteg opcióval találkozhatunk és ha elég erős a gépünk, akár maximumra is csavarhatjuk ezeket. Persze nem igazán érdemes, hiszen a szebb játékvilág mellé gyakran olyan negatív hatások is társulnak, amelyek miatt kevésbé feltűnő egy-egy ellenség. Most pedig Ti magatok is összehasonlíthatjátok pillanatok alatt, hogy mely beállítások a legszimpatikusabbak számotokra hallatore-nak köszönhetően.

Miramar összehasonlítás

Az oldal használata rendkívül egyszerű: felül beállítjuk az összehasonlítani kívánt beállításokat, utána pedig a csúszkát jobbra-balra húzogatva megnézhetjük a saját szemünkkel a különbséget.

Erangelen kissé más a helyzet

Miramar és Erangel is bekerült a tárházba, Sanhok egyelőre még sajnos hiányzik, bár ott Erangelhez eléggé hasonló a környezet. Az oldalon megtalálható az újonnan bekerült sharpen is, a különbség pedig hihetetlen, sokkal élesebb tényleg a kép a sharpen bekapcsolásával.

A beltér esetén is látványos a különbség az egyes beállítások között

A nagyon alacsony beállítások sajnos kissé tényleg elvesznek a játékélményből, ha valaki figyel a részletekre, viszont azt sem szabad elfelejteni, hogy bizonyos esetekben a minimum grafika mellett látszik a loot a házban (lásd a képen), míg maximumon a “földben van” az a bizonyos Scar-L.

Az összehasonlításokat itt találjátok:

Forrás: hallatore

Ezt láttad már?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva