Counter Strike

Reszkess Twitch! – Jön a Valve saját Steam TV-je!


A Valve már megint nagy fába vágja a fejszéjét.

Nagyon úgy néz ki, hogy a Valve megint forral valamit, ugyanis előtűnt egy Steam TV weboldal a semmiből. Az oldalt a steamdb megalkotója, Pavel “xPaw” Djundik fedezte fel annyi minden utal arra, hogy ez nem egy fake oldal, hanem bizony a Valve műve, hogy ezúttal van okunk reménykedni.

Egyrészt a domaint a Namecheapen regisztrálták július 24-én, ezt a regisztrátort a Valve előszeretettel használja az utóbbi időben. Amikor megtalálta az oldalt xPaw, akkor még megtalálható volt a HTML kódban a header1-ben az, hogy: “Welcome to steam.tv”, illetve az oldal SSL tanúsítvánnyal is rendelkezett, ami a Steam Community oldalára mutatott vissza, de ezeket a leleplezés után mind törölték.

A Steam oldalán is találtak a Steam.tv-re utaló jeleket, konkrétan egy bejelentkező felület fogad itt

Az utóbbi időben egyre népszerűbb a steramelés, egyre többen kíváncsiak az élő tartalomra és emiatt a twitch-et is gyakrabban látogatják, emiatt több youtuber át is költözött a twitch-re és a YouTube-ra már csak ezeket az anyagokat töltik fel leginkább (hazánkban erre jó példa a TheVR, akik szintén a Twitch platformja mellett döntöttek). A Valve-nak rengeteg felhasználója van, emiatt igencsak komoly riválisa lehet a Twitch-nek. Persze nem 100%-ig biztos, hogy a Twitch ellen megy hadba a Valve, lehet hogy csak az új Steam Link új applikációja lesz a Steam TV vagy talán a Dota/CS:GO streameket akarják áthozni ide, de ezekre kevésbé fogadnánk.

Borítókép: LG

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva