Fortnite

Újabb fegyver bug?! – Óvatosan a Guided Missile használatával!


Rég volt már fegyverhiba a játékban, ezen az arányon a Guided Missile javít jelenleg.

Kezdjük azt hinni, hogy a PUBG nyomdokaiba akarja sodorni a Fortnite-ot az Epic Games. Lassan már nincs olyan nap, amikor ne nehezítené valamilyen bug a játékosok dolgát, valamint nincs olyan frissítés, ami ne gáncsolná el egy rövid időre teljesen a játékot. Éjjel a Riftek krepáltak be, szerencsére gyorsan javítottak a fejlesztők, ám úgy tűnik ezúttal egy fegyvert kell rendbe szednie az Epic-nek, ugyanis a Guided Missile úgy ahogy van megborítja a játékot jelenleg.

Amikor elsőként jelent meg az irányítható rakéta, már akkor is komoly gondok voltak vele. Kifagyásokat, komoly textúra hibákat eredményezett a fegyver megjelenése, majd miután orvosolták a hibáit, gyakorlatilag néhány hét múlva ki is vették a játékból a Guided Missile-t, mondván túlságosan erős fegyver és egysíkúvá teszi az end game-et.

Epic Games

Majd jött a hír, hogy visszakerül a játékba, bár nem abban a formában, mint ahogyan korábban ismertük. Komoly nerfeket kapott a fegyver sebzése és a rakéta irányíthatósága, valamint gyorsasága is. Összességében a második hullám egészen a mai napig eseménytelen volt, egy problémamentes, középkategóriás fegyvert kaptunk a Guided Missile v2 formájában.

Most viszont újból átok ül a fegyveren, bizonyos esetekben egyenesen használhatatlan, sokkal nagyobb veszélyt jelentünk vele magunkra, mint ellenfeleinkre.

A fenti videóban jól látszik a probléma, amint ellőjük a rakétát, a játék megőrül, egyszerre leszünk a rakéta és a karakterünk nézetében, aminek a végeredménye egy egy helyben álló rakéta, ami ráadásul még ránk is robban egy idő után a rendszerhiba miatt. Az egyetlen szerencséje a nyusziruhás játékosnak, hogy a lila Guided már csak 74 sebzést okoz, így kaotikus helyzet végén 1 HP-val még folytatni tudja a játékot.

Ha nem sikerül gyorsan, a háttérben javítania a problémát a fejlesztőknek, akkor nagy esély van arra, hogy a Guided Missile lesz a következő fegyver, amit deaktiválnak a javítás idejére.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva