Hearthstone

High Legend Control Paladint villantott az aktuális HS-világbajnok


Ezzel a deckkel mászta a létrát Tom60229.

Új lapok és The Boomsday Project ide vagy oda, a kombó paklik továbbra is igen népszerűek és sikeresek a Hearthstone-ban – sőt, a Mecha’thun megjelenésével még tovább bővült a repertoár. Ez a kontroll deckek számára nem feltétlenül jó hír, hiszen éppen a korábbinál jóval kontrollosabb meta miatt terjedtek el jobban újra a kombó paklik, ám amelyek képesek megállítani ezeket (mint például a Control Warlock az új Demonic Project segítségével), azoknak lehet esélyük.

Ilyen deck az alapvetően kontroll, de a win conditiont tekintve kombó jellegű a Control Paladin is, melyet az aktuális Hearthstone-világbajnok, Tom60229 vett nemrégiben kezelésbe, méghozzá egészen eredményesen, hiszen #16 Legendig jutott vele az amerikai szerveren. Íme az általa használt lista.

Tom60229 Control Paladin paklija
AAECAZ8FCtIE+gaQB/sMucECycICjtMCy+wC8f4CoIADCooB3AP0Bc8G9gebwgKrwgKL4QKE/AKRgAMA

Tom paklijában az a különleges, hogy nem épít az Uther of the Ebon Blade hősképességére – sokkal inkább egy deathrattle pakliról van szó, így a tajvani játékos által használt “Control” jelző is csak némi óvatossággal állja meg a helyét. Az egyre több class-nál visszaköszönő, Devilsaur Egg, Spiritsinger Umbra, Carnivorous Cube hármasra építő vonal itt is megtalálható, melyek mellé elég jól illeszkedik a Mechano-Egg is. Ráadásul a Paladin tele van olyan lapokkal, amikkel ki tudja sütni őket: az új Shrink Ray és a Sunkeeper Tarim segít trade-leni velük, a saját térfelünket is lepucoló board clear lapok (Equality, Doomsayer, Mossy Horror) pedig szintén tökéletesek melléjük. Nem is beszélve a Boomsday talán legjobb Legendary-jének bizonyuló Zilliaxről.

A tojásból kikelt Robosaurok elég komoly terrort raknak az ellenfélre, aki akkor sem lehet nyugodt, ha megoldja őket, hiszen a Kangor’s Endless Army-val még vissza lehet hozni őket. Mindezek után látható, hogy a Paladin DK sokkal inkább egy late game push csupán a nagyon erős fegyverével és a felturbózott hősképességével, amikkel kivégezhetjük a lények által meggyengített ellenfelet.

Egy szó mint száz: egy szórakoztatónak tűnő és több lábon álló paklit alkotott meg Tom60229 a fenti összeállítással – és nem mellesleg eredményeset is, úgyhogy próbáljátok ki bátran, ha megvannak hozzá a lapok!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva