Counter Strike

A legjobb skinek alkotóinak kijárna egy CS:GO Oscar! Újabb remek kollekciókkal álltak elő


A két legújabb gyűjtemény pár napos, a korábbiból már 2 bent is van a játékban

Van, akiknél a valóság nem szab határt az elképzeléseknek, nekik köszönhetjük a CS:GO legjobb skin családjait.. Zaphk és OniLolz is ilyen emberek. A Tarot kollekcióból már ismerhetjük a nevüket. Az AK Empress szinte minden északi profi AK-ján ott virít. Az AWP Death szintén sokak kedvence, és ha a mostani alkotások is bekerülnek a játékba, már most készíthetitek a pénztárcátokat. Mert ezek is elképesztően menők, ahogy tőlük megszokhattuk.

A Rertotech gyűjtemény a ’80-as ’90-es időkre hajazó színvilággal érkezett, kicsit talán a játékgépeket idézi. De egyáltalán nem túlzó, csicsás módon, pont annyira ami még jól néz ki.

A már említett Tarot első kollekciója mindenki számára ismerős, mivel innen két fegyver bekerült a játékba. Az AK-47 Empress még a Spectrum 2 ládával érkezett a játékba, lassan egy éve. Az AWP Mortis idén január óta színesíti a játékot. A műhelyben a Death nevet kapta meg, a Valve ezt átfordította latinra. Már ezekből a skinekből is jöhet újabb, de ha más fegyverek kellenének, biztos ami biztos csináltak egy második szériát.

De az igazi színkavalkád még csak most jön, az Obelisk kollekciónak köszönhetően. Lehet, hogy a játékhoz már-már túl színes és dizájnos.De ha azt vesszük, az AWP Oni Taiji vagy az M4A4 Dragon King is hasonló. Viszont az, hogy már ezen a képen is a “Series 1” felirat van kint, sok jóra enged következtetni, hogy érkezhetnek a következő adagok is.

Ti melyik skincsaládnak örülnétek a legjobban, ha bekerülnének a játékba? 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva