Gaming

WoW Legendák: Testével szerzett pénzt egy hátasra, s még hencegett is vele!


Érdekes történetek szólnak a World of Warcraft világáról, ez az egyik leghajmeresztőbb.

A World of Warcraft egy igazán hardcore játék. Komoly mennyiségű időt és energiát kell beleölni ahhoz, hogy igazán sikeresek legyünk benne és a lehető legtöbb tartalmat kisajtoljuk a játékból. Sokan nem kedvelik a grindot, így tényleg mindent megtennének azért, hogy a monoton farmolást, legyen az szint vagy arany, elkerüljék.

Persze van az éremnek egy másik oldala is, játékos legendáról is hallani, aki egymaga vágott neki a játék egyik legnehezebb kihívásának. Róla itt írtunk korábban:

A mostani történet pont egy “lusta” hölgy játékost helyez reflektorfénybe, aki a játékon belül nem, azon kívül viszont mindent megadott volna egy Epic Mountért. Szerencsére a Reddit nem felejt, a közösségi fórumnak köszönhetően fennmaradt az a történet, amikor a legősibb mesterség juttatta hátashoz az egyik játékost.

Nem ritka eset, hogy kéregetőkkel találkozunk a World of Warcraft világában. A játékosokkal tömött nagyvárosokban sokszor rohangálnak kis, szegény játékosok, akik aranyat kunyerálnak mesterség (profession) fejlesztésre, mountra, vagy akár egy aukciós házban megvehető tárgyra. Nos, ezúttal is így történt, a 70-es szintű Night Elffel játszó hölgy egy Epic Mountot tervezett venni magának, ami 5000 aranyába fájt volna. De sajnálatos módon nem volt rá elég pénze a játékban, az időt meg nem akarta rászánni a kifarmolására.

Reddit

Ekkor döntött úgy, hogy testét ajánlja fel ellenszolgáltatásként. Még egy hirdetést is feladott az interneten, részletezve, hogy mit vállal (akár még be is öltözik!) azért az 5000 aranyért. Természetesen csak és kizárólag a játékbeli valuta volt a fontos, még a jelentkezők Armory-ját is lecsekkolta, hogy biztosra menjen.

Várhatóan az internet azonnal rákapott a történetre, egy rakás poszt született a “WoW-os prostiról”, akihez végül visszaért a történet. Enyhén szólva nem tetszését fejezte ki a dologgal kapcsolatban, de mindenkit megnyugtatott, megszerezte a hőn áhított hátast és még emellett jól is szórakozott, egy olyan aktus során, amit “sokan ebből a közösségből még biztosan nem tapasztaltak.”

Reddit

Összességében tehát mondhatjuk, hogy boldog vége lett a történetnek, mindenki megkapta amire vágyott, ki ezt, ki pedig azt. A tanulság pedig, hogy ha valamit tényleg nagyon szeretnénk, akkor a megfelelő mennyiségű energiabefektetéssel, szinte biztosan el tudjuk érni. Vagy legyen a birtokunkban olyan tárgyalási eszköz, amivel mások nem nagyon tudnak versenyezni…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva