PUBG

A magyar közösség nagyon kitett magáért: KODIAK és omgezjonesy utazik Seattle-be!


A páros már biztos, hogy ott lesz a Broadcaster Royale offline rájátszásán!

Ahogy korábban már megírtuk, KODIAK-ot és duótársát, omgezjonesy-t három pont választotta el a Broadcaster Royale versenyen a továbbjutástól. Azonban nem volt minden veszve, ha a közösségi szavazáson sikerül EU régión belül behúzni legalább a harmadik helyet, akkor szintén továbbjutott volna a csapat.

A szerencse még ekkor sem volt mellettük, sajnos ismét egy hellyel lemaradva, a negyedik helyen zárták a szavazást…

A közösség ereje

Pár perce kaptuk a hírt, hogy egy másik csapat problémákba ütközött, így a magyar duó utazhat a Broadcaster Royale offline döntőjére! Ők voltak az első csapat, akikre ilyen esetben ráírnak a szervezők, hiszen a teljesítményük és a közösségi szavazás alapján is mindig csak egy hajszállal voltak lemaradva a továbbjutóktól.

A TheVR facebook bejegyzése
bLYYY facebook bejegyzése

Ezt részben a nagyon jó játékuknak, részben pedig a hazai közösségnek, vagyis NEKTEK köszönhetik. Külön ki kell emelnünk TheVR Jani és bLYYY önzetlen akcióját, ahol saját szavazataikat és kijutási esélyüket eldobva kérték rajongóikat, hogy szavazzanak KODIAK-ékra. Maximális respect!

Természetesen rajtuk kívül még rengeteg hazai oldal, streamer és videós is megosztotta a szavazási linket, nagyon jó volt látni egy ilyen nagy szintű összefogást itthon is.

Gratulálunk KODIAK-nak és omgezjonesy-nak a kijutáshoz, és sok sikert kívánunk nekik a Seattle-ben! 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva