R6

Nem Thatcher az egyetlen: 5 másik operátor rework várható a jövőben


Jó néhány rework lesz az elkövetkezendő időben.

Írtunk már arról korábban, hogy Thatcher változtatása (EMP gránát) csak az első lépés az operátorral kapcsolatban – nagyobb rework várható.

A pcgamesn oldala hozta le, hogy nem Thatcher az egyetlen, akivel szeretne kezdeni valamit a Ubisoft: Leroy Athanassoff (fejlesztő) számolt be arról, hogy jó néhány karaktert átdolgoznak a jövőben.

Castle, Thatcher és Frost azok, akiket biztosan átdolgozunk, illetve Tachankáról is folyamatosan szó van – ő azonban bonyolultabb esett a többinél, nem csak a játékon belül problémás. Illetve ott van még Glaz és Lion..”

Képtalálat a következőre: „lion rainbow six siege”
forrás: pcgamesn

Frost és Tachanka neve nem meglepő, sose voltak a kompetitív meta részei – Lion annál inkább, az egyik legbrokenebb operátor volt pár hónapja.

Képtalálat a következőre: „tachanka rainbow six siege”
forrás: SteemKR

“Nem örülünk annak, ahogy utóbbi lenyomozza a karaktereket, túl hasonló a fal hekkelésekhez. Szeretnénk ettől elhatárolódni a jövőben, nem való a Rainbow Six Siege-be az ilyesmi.”

Szerk. megjegyzés: nem pontosan ez volt az eredeti szövegben, de a lényege az, hogy túl erős a képessége, nagyon nehéz balanszolni, és kiveszi az R6 lényegét, ami arról szól, hogy rutinnal, ügyeskedéssel, drónokkal vagy egyéb kütyükkel derítsünk fel – az ő képessége ennek ad egy pofont (hisz mindenkinek a karakter modelle látszódik egy ideig, ha óvatlan).

Képtalálat a következőre: „alibi rainbow six siege”
forrás: Windows Central

A cikk írója Alibi és Jackal gadgetjeit veszi elő példának, és úgy tippeli, hogy ilyen irányba mehet el Lion is az átdolgozás után.

Meglátjuk, hogy milyen irányba viszik el az emíltett operátorokat – egyelőre ez még a jövő zenéje, a jelenben Clash-t és Mavericket várja a közösség, akiről pro és kontra a képre kattintva olvashattok.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva