Fortnite

Túl gyorsan lőnek rád RPG-vel? Nem érzed rosszul, ez egy exploit!


Sajnos a játék egyik legerősebb fegyverét rendesen fel lehet gyorsítani egy játékhiba miatt.

Már az elején leszögezzük, nem áll módunkban az exploitot megtanítani a közösségnek, szimplán csak írunk a problémáról, amit remélhetően hamarosan orvosol az Epic Games. Az exploitok ugyan nem feltétlenül illegálisak (ilyen volt a turbo farming mechanika is), viszont a folyamatos használatuk már csalásnak minősülhet, így egyáltalán nem veszélytelen az ilyen jellegű játékhibákat folyamatosan alkalmazni.

A legújabb ilyen exploit az RPG-ket, vagyis a rakétavetőket érinti. Többször is nerfelte már a közelmúltban a fejlesztőcsapat a rakéta tölténnyel működő fegyvereket, mind sebzés téren, mind pedig lövésgyorsaság téren. Ám a lövésgyorsaságot sajnálatos módon fel lehet gyorsítani, ráadásul egészen szignifikánsan! Nem egy erre vonatkozó videót, bejegyzést lehet találni mostanában a közösségi fórumokon. Ez a rendszerhiba viszont nagyban képes megváltoztatni egy összecsapás végkimenetelét, így véleményünk szerint a prioritási lista élére kéne helyeznie az Epic Games-nek az exploit javítását.

Ahogy a fenti videóban is látszik, az egyik rakétavető sokkal gyorsabb a másiknál. Ezt az exploit műve. A nagyobb képen egy arany rakétavetővel lehet látni a fegyver normál lőgyorsaságát, a jobb alsó sarokban pedig egy rendszerhibát kihasználó játékos teljesítményét lehet megfigyelni.

Amíg az alap helyzetben négy rakétát tudunk ráereszteni az ellenfelünkre, addig az exploitosban ötöt, ami egy építési párbaj esetében akár meg is változtathatja a harc végeredményét.

Remélhetőleg nyitott szemmel járja a fórumokat az Epic Games és hamarosan javítják ezt a kellemetlen hibát, mert jelen esetben az exploit ismerői hatalmas előnyből indulnak.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva