League of Legends

Egyenesen Koreából – Komoly Zoe nerfek várhatók a 8.17-ben!


Még mindig meghatározó alakja Zoe a metának, de vajon így is marad ezek után?

Zoe úgy tűnik komoly változásokon esik át a közeljövőben. Megjelenése óta az egyik legmeghatározóbb mides mage, viszont ezek után nem biztos, hogy olyan sokan fogják majd választani. A Koreából érkező PBE leak alapján valószínűsíthető, hogy egy ideig visszavonul a reflektorfényből.

Twitter

Még akár egy mini reworkként is felfoghatjuk, amit egy koreai forrás szivárogtatott ki néhány órája. Zoe minden képessége módosulni fog, egytől egyig negatív irányba. Ami eddig képes volt elpusztítani egy játékost, az mostantól csak megpiszkálni fogja, valamint sokkal precízebbnek kell lennünk majd a képességeivel, mert nemcsak a sebzéseken, de a mechanikán is változtatnak hamarosan a fejlesztők.

Twitter

Tanácstalanul állunk a változáslista előtt, ugyanis véleményünk szerint ez egy kicsit túlzás, még akkor is, ha jelenleg tényleg kirobbanthatatlan része a metának Zoe. A legnagyobb probléma mindezzel, hogy egyértelműen a profi érát érinti a változás. Az általános Solo Queue győzelmi aránya egyáltalán nem lenyűgöző, sőt, egyenesen tragikus. Bőven az egyik legrosszabbul teljesítő hős a “mezei játékosok” kezében, körülbelül 46%-os győzelmi aránya van az OP.GG szerint. A választási aránya pedig majd’ 10%-os, tehát bőven játsszák az emberek, így még csak fals adatként sem lehet mindezt kezelni. Tény, egy mechanikailag egyáltalán nem egyszerű karakterről beszélünk, de azért még így is lehetne jobb az a győzelmi arány.

 

Nos, nem a közeljövőben, ugyanis a 8.17-re egészen érdekes változtatásokat tervez a Riot Games. Lássuk is mi várható:

  • Q képesség: Az alap sebzése nem nő mostantól a szintünkkel együtt, cserébe valamivel meg fogják dobni az alap kiinduló sebzést.
  • W képesség: Az AP arány és a képesség alap sebzése csökkenni fog.
  • E képesség: A változtatások után már nem fog “csapdát” maga után hagyni a spell (el kell találjuk vele az ellenfelünket, hogy aktiválódjon), cserébe az alap sebzése és az AP aránya nőni fog a képességnek.
  • R képesség: A jövőben nem fog rálátást biztosítani. Több időt fogunk eltölteni a második portál területén, ami eddig 1 másodperc volt, az a változtatások után 1,25 másodpercre fog nőni.

Kötve hisszük, hogy minderre szükség lett volna, de közeleg a világbajnokság, biztosan van már egy terve a Riotnak, hogy milyen jellegű karaktereket szeretnének látni a rendezvényen. Zoe úgy tűnik, hogy nincs közöttük.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva