League of Legends

Végig az orrunk előtt hevert: Ighilya lesz a League of Legends következő hőse


Ahri története szerint az új hősről megtudott információk az idős varázslónőre, Ighilyára utalnak.

A League of Legends által augusztusban kiadott Roadmap eddig is ott hevert előttünk, értékes infókat rejtve a LoL következő hőséről:

Sok információt a képeken kívül nem kaptunk a fejlesztőktől, a virágos témával bemutatott karakterről annyit tudunk, hogy egy “színes mage” lesz, a másik pedig egy “elzárt” karakter.

Mostanra azonban egyesek fejében összeállt a kép. A virágos utalás és a mage szavak Ahri történetéhez vezették a LoL rajongókat. A Garden of Forgetting rövid elbeszélésben rögtön meg is találjuk a kert-virág kapcsolatot, de a történetben szinte pontosan körül is írják az említett varázslót.

Az eredeti Roadmap így utal rá:

A rather colorful mage

Ahri történetében pedig ezt olvashatjuk:

Ahri megriadt, ahogy hirtelen egy ősz hajú nőt pillantott meg maga előtt, metszőollóval a kezében. Színes kendőkbe burkolózott, szempilláin harmat csillogott.

Ahogy a nő ráemelte tengerzöld tekintetét, Ahri úgy érezte, hogy a torkát is ugyanolyan könnyedén tudná elvágni, mint a virág szárát. A nő arca olyan ráncos volt, mint egy fa kérge, és semmilyen érzelem nem látszott rajta. De Ahri már nem féltette az életét.

– Rám ijesztettél, Ighilya – szólalt meg Ahri. A történetekben több néven is emlegették: a Titkok felfalója, az Elfeledett, a Kert boszorkánya.

Megvan a színes és a mage egyezés is. Közel három hét kellett hozzá, hogy valakinek leessen ez az összefüggés, de ha egyszer valaki látta, már nem lehet kivonni magunkat alóla. A közösség ezek miatt szinte biztosra veszi, hogy a két érkező karakter egyike Ighilya lesz.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva