Counter Strike

Szörnyű tragédia! Autó balesetben elhunyt a népszerű CS:GO videós, McSkillet


Az információt több amerikai újság és McSkillet legjobb barátai is megerősítették. Nyugodjon békében.

McSkillet videóit nem kell bemutatni senkinek. A skinek, mega raktárak és értékes CS:GO tárgyak szakértőjeként központi figura volt a közösségben. Közel 900 000 feliratkozó követte videóit.

“Hey what’s going on guys, McSkillet here!” – ugye mindenkinek ismerős?

Sajnos azonban úgy tűnik, ilyen videós beköszönést már soha többet nem hallunk McSkillettől. Egy két halálos áldozatot követelő tömegkarambol során életét vesztette Kaliforniában.

CBS News 8 – San Diego, CA News Station – KFMB Channel 8

A videó során a háttérben többször felbukkan McSkillet jól ismert fekete Mclaren sportkocsija, a típust a sajtó is megerősítette. Továbbá legjobb barátai megerősítették a hírt, a népszerű videós volt a két áldozat egyike.

A baleset körülményeit még vizsgálják, egyelőre csak pletykák keringenek az amerikai sajtóban. Rendőrségi üldözéstől az öngyilkosságig mindent előhoztak már, a hivatalos vizsgálat még tart. Több újság beszámolója szerint McSkillet egyedül tartózkodott a sportkocsiban és a forgalommal szembe száguldva ő okozhatta a balesetet. Nehéz ilyenkor mit mondani, hiszen egy fiatal élet váratlan távozása mindig megrendítő. Főleg ilyen körülmények között. Köszönjük a közösen együtt töltött perceket és a rengeteg munkát, videót!

Nyugodj békében McSkillet!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva