Counter Strike

Érkezik a Major előtti főpróba a világ legjobb csapataival és ASUS nyereményjáték esővel


Az idei második DreamHack Masters Stockholmból támad, a világ legjobb csapataival érkezik a Major előtti utolsó nagy verseny.

Suli előtt 5 napos CS:GO maraton veszi kezdetét Svédországban. A világ legjobb csapatai a Major előtt még utoljára megmérkőznek egy nagy LAN-on. A “csak” 250 000$-os összdíjazású versenyről természetesen lesz magyar közvetítés, megspékelve a szokásos ASUS nyereményjátékok tömkelegével. Érdemes lesz tehát velünk tartani, a megszokott helyen tudjátok majd nézni az adást:

Méghozzá a Gamer.hu hivatalos twitch csatornáján.

A kommentátorok tekintetében egy új embert köszönthetünk köreinkben. Egy korábbi félprofi magyar játékost, aki a NeedMoreDM-mel nyerte meg az ICL #37-et.  Ő nem más, mint mach0, aki úgyszintén mikrofont ragad az esemény alatt. De beszéljünk inkább a csapatokról, hiszen szó szerint a CS:GO világ krémje vonul majd fel Stockholmban:

A résztvevő 16 csapat listája kifejezetten erős. A HLTV-s világranglistán a Top5 csapatból 4 is képviselteti magát. A klasszikus GSL rendszer most viszont BO3 formátummal lesz bolondítva, emiatt is olyan hosszú a torna.

CsoportkörCsoportkörPlayoffNegyeddöntőkDöntő, elődöntő
11:30-21:0009:30-21:0009:30-21:0009:30-21:0010:30-21:00
augusztus 29.augusztus 30.augusztus 31.szeptember 1.szeptember 2.
SzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnap

A csoportok pedig:

A C és D csoport nagyon keménynek ígérkezik, főleg úgy, hogy csak kettő juthat tovább mindegyikből. A versenynek magyar érdekeltsége is lesz, DeadFox a HellRaisers játékosaként első nap rögtön a mibr ellenfeleként lép pályára.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva