PUBG

“Ez egy csodálatos pozitív körforgás, ahol mindenki jól jár!” – 380 ezret gyűjtött jótékony célra a magyar streamer


bLYYY közösségi gyűjtést szervezett az Országos Mentőszolgálatnak, a sikeres akcióra az egész magyar PUBG közösség büszke lehet!

Ha otthonosan mozogsz a PlayerUnknown’s Battlegrounds világában, biztos találkoztál már bLYYY nevével. A huszonöt éves streamer manapság a legfelkapottabb hazai PUBG tartalomgyártók egyike. A csütörtöki Twitch Rivals-ön is képviseltette magát TheVR Jani társaságában, nem is akármilyen eredménnyel.

Ezúttal azonban nem a pályán elért eredményről, hanem a játékon kívüli nagy tettekről lesz szó. Ugyanis bLYYY számára nem idegen a jótékonykodás, a Fusion Cup versenyén szerzett teljes pénznyereményét (társával, TheVR Janival együtt) az OMSZ Alapítványának utalta tovább.

A Fusion Cupon nyert összeget egy picit felkerekítve végre eltudtuk küldeni a megfelelő helyre! 🙂 Remélem tudtunk ezzel is segíteni Országos Mentőszolgálat#fusioncup #tygerowl #adomány

Közzétette: BLYYY PLAYS – 2018. augusztus 22., szerda

A mostani versennyel párhuzamosan futott egy újabb jótékonysági akció bLYYY csatornáján. A streamek ideje alatt hozzá beérkező összegeket szintén az Országos Mentőszolgálat Alapítványnak utalja majd tovább. A paypal váltás és a streamlabs levonások után nem kevesebb mint 360 ezer forintot tudott elutalni bLYYY. Az akció hátteréről maga a streamer mesélt:

Miért pont a mentősökre esett a választásod?

Ők azok, akik életeket mentenek egy nap minden percében, egy év minden napján! Le a kalappal a munkájuk előtt!

Ez már nem az első jótékonysági akciód, minek hatására lett ennyire fontos neked mások segítése?

Olyan helyzetbe kerültem, hogy tudok segíteni másoknak, így élek is a lehetőséggel, ez egy csodás cél szerintem, és örülök, hogy segíthetek a mentősöknek, ezzel pedig ők segíthetnek majd nekünk, ha esetleg olyan helyzetbe kerülnénk. De ne kerüljünk, tehát ez egy csodálatos pozitív körforgás, mindenki jól jár!

Hogyan viszonyult a gyűjtéshez a közösséged?

Szerencsére mindenki jól fogadta, és közös erővel, a sok kicsi sokra megy alapon, több mint 1300$ jött össze a Twitch Rivals napján a mentősöknek!

Mi volt a legpozitívabb, leginkább támogató megnyilvánulás amit kaptál?

Az tetszik a legjobban, az egészben, hogy mindenki pozitívan áll hozzá, és mindenki beletett annyit, amennyire volt lehetősége. Nagyon jól esik, hogy ilyen emberek tartoznak a közösségembe, és remélem ők is jól érzik magukat itt, és hogy részt vehettek egy ilyen „megmozdulásban”!

Épp ott voltam a streameden 800 dolláros adománynál, milyen érzés volt ilyen nagy összegű támogatást kapni?

Sosem gondoltam volna, hogy velem ilyen előfordulhat. Ez rengeteg pénz, és nagyon szépen köszönöm a mentősök nevében is! Elképesztő!

Melyik volt a kedvenc üzeneted, megnyilvánulásod amit a támogatás ideje alatt kaptál, összegtől függetlenül:

„Mert jó helyre megy”, azt hiszem ebben tényleg minden benne van.

Több jótékonysági akcióval a hátad mögött hogyan jellemezned a magyar PUBG közösség hozzáállását az ilyen témákban?

Teljesen pozitív, le a kalappal előttük!

Köszönjük bLYYY-nak az interjút és reméljük követendő példaként szolgál a többi streamer számára is!

Cover forrás: https://www.behance.net/ZsoltRomhanyi / Facebook

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva