Fortnite

Pofon egyszerű az új mém: így köszönheted meg ugrás előtt a Battle Bus sofőrének a fuvart


A v5.30 érkezésével PC-n és konzolon egyaránt bevezették az új köszönést. Mostantól minden ugrás előtt "hálálkodhatunk" a sofőrnek.

Belegondolt már valaki abba, mekkora meló ennyi Fortnite játékost kidobni a szigetre? Annyi játékos nyomja naponta, hogy Magyarország összes buszsofőre kevés lenne, a sok Battle Bus fuvarhoz. Ha ők nem lennének, mi sem tudnánk játszani, hiszen minden ott kezdődik el.

A Spawn Islandről máshogy nem igazán jutnánk át a tengeren, igazi hős ez a sok virtuális buszsofőr.

Hálálkodni azonban a v5.30 előtt nem nagyon tudtunk nekik a szolgálataikért. Jegy és bérlet nélkül szállítják emberek milliót éjjel és nappal, egyetlen köszönöm nélkül. A játékosokban már korábban is felmerült az ötlet, júliusban még aláírás gyűjtést is indítottak az ügy érdekében.

Az Epic pedig hallgatott a közösségre és tényleg behozta az új mémet.

PC-n a “B” gombbal, konzolon a “Lefele” nyíl megnyomásával tudjuk ezentúl megköszönni a fuvart. A bal alsó chatben saját nevünket a többiek piros sorához képest narancssárgán látjuk majd.

A játékosok egyből fel is kapták a dolgot, minden meccsen ezerrel pörög a sok köszönés. Tény és való, van mit bepótolnunk az eddigi fuvarokért. Szóval köszönjük az Epic-nek, hogy a v5.30 részeként lehetővé tette mindezt.

Jó játékot és köszöngetést mindenkinek!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva