PUBG

Így kell ezt! – 3,3 millió forintot nyertek a magyar párosok a PUBG Twitch Rivals-ön!


Nem okoztak csalódást a magyar csapatok!

Ahogy kedden beszámoltunk róla, csütörtökön újabb állomásához ért a Twitch Rivals PUBG rendezvénysorozata. Ezúttal három magyar duó képviselte magát az eseményen. A versenyzőknek öt meccsen kellett helytállniuk, mind a három PUBG pályán zajlottak küzdelmek.

Nincs okunk panaszra, büszkék lehetünk a hazánkat képviselő játékosokra. A június végi alkalomhoz hasonlóan most is rengeteg pénzzel távoztak a fiúk! 

Az eredmények

Bár az összesített eredmény nem számított a díjazásban, érdemes vetnünk rá egy pillantást. Bizony, jól látjátok: mindhárom csapatunk a TOP 10-ben végzett.

  • 4. helyen FoDa és Konti párosa végzett, 4950 dollárt zsebeltek be az öt meccs alatt. Ez fejenként 690 ezer forintot jelent, szép munka!
  • A 6. helyen követi őket KODIAK és omgezjonesy alkotta csapat, jó kis bemelegítés volt a Broadcaster Royale előtt ez a verseny. Az utolsó meccset sikerült is megnyerniük Sanhokon. Körülbelül fél millió forinttal lettek gazdagabbak csütörtök este. 
  • A 9. helyen a frissen csatlakozott TheVR Jani és bLYYY duója végzett, elég kemény bemutatkozás volt tőlük! Úgy látszik Sanhok az ő pályájuk, mindkét meccsen nagyon eredményesek voltak, ennek köszönhetően 460 ezer forint lett fejenként a jutalmuk

A nagy találkozások

Nem maradhatott el természetesen a magyar csapatok találkozása sem, az első meccsen FoDáék lőtték le TheVR Janiékat.

Az utolsó meccsen pedig egy igazán izgalmas 2v1 endgame volt bLYYY és KODIAK-ék között.

KODIAK-ék győzelmét a magyar végjátékkal teljes hosszában itt nézheted végig:

Gratulálunk mindhárom magyar csapatnak a nagyszerű szerepléshez! Ti néztétek a meccseket?

Update: KODIAK eléggé kiakasztotta az orosz játékosokat

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva