Gaming

Még be sem mutatták, de már előrendelhetőek az Intel új processzorai


Az Nvidia bemutatója óta egyre többen kíváncsiak az Intel új processzoraira.

Érdekes húzás, de a CentralPoint már most felveszi az előrendeléseket az Intel új processzorairól mindezt anélkül, hogy azok egyáltalán megjelentek volna (persze a processzorok specifikáció már rég kiszivárogtak). A cég arra számít, hogy szeptember 7-én már elérhetőek lesznek az új processzorok, ami igencsak korainak tűnik, hiszen a spekulációk szerint csak 3 héttel később, október elején várható az Intel bejelentése.

Az i9 9900K-ért 689 euórt, a 9700K-ért pedig 539 eurót kérnek, ami átszámolva 223 ezer és 175 ezer forintnak felel meg, mindezt adók nélkül, ami hazánkban még további 27%-os ártöbbletet jelent. Nem a legjobb árak, de így elmondhatja mindenki magáról, hogy a 9900K már úton van hozzá, még ha ez 283 ezer forinba kerül is az adókkal együtt. Mi azért reméljük, hogy a végleges ára nem lesz ilyen durva a processzoroknak.

Megvásárolható / Forrás: Central Point

Páran már elkezdték pedzegetni, hogy mennyire legális a történet, hiszen egy be nem jelentett termékről van szó és egyáltalán ki rendelné már most elő? Ez egy remek kérdés, de a cég biztosan nyer az üzleten, hiszen jelenleg csak itt lehet előrendelni az új generáció darabjait, amíg az Intel nem lép az ügyben, addig pedig ez így is marad.

A borítókép csupán illusztráció

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva