Counter Strike

byali is otthagyja a Virtus.pro-t a Major után


A szervezet ma reggel jelentette be, hogy byalival útjaik elválnak egymástól.

A Major-ön még a VP színeiben fog játszani, utána viszont tovább áll a csapattól. Így egyre kevesebben maradtak a régi “Golden Five”-ból, már csak Pasha és NEO képviseltetik magukat abból az ötösből. byali még 2014 elején érkezett a Virtus.pro-ba, egyből meg is nyerték az EMS Katowice Majort. Több mint 500 000$-t lövöldözött össze magának az elmúlt 4 évben, és 9 nagy tornát nyert meg csapatával. A srácok managere azt mondta, hogy a szétválás egy közös döntés volt, illetve az új játékost a FACEIT Major után fogják bejelenteni. A játékos is nyilatkozott az ügyben:

“Fantasztikus évek voltak a Virtus.pro-val. Hálás vagyok mindenkinek azért, amit tettek értem. Miattuk lettem az, aki ma vagyok. Szeretném megköszönni a rajongóknak a szurkolást, bátorítást, akik mindig mellettünk álltak. A legjobb, vagy a legsötétebb pillanatainkban is. Most azonban távozom, de a srácoknak a legjobbat kívánom.”

Érdekesség, hogyha a Major-ön top. 16-ba jutnak, akkor a Katowice Majoron fix spotjuk lesz. Ott viszont byali biztos, hogy nem a VP színeiben fog játszani, pedig a hazai közönség mindig hatalmas boostot adott nekik. Szinte mennyországként lehet emlegetni a lengyel csapatok számára. A másik kérdés, hogy miért pont a Major előtt jelentették be a távozását. Talán azért van, hogy segítsenek neki új együttest találni. Ugyanis a legtöbb lineup csere a Major után szokott történni, így már előre kiszemelhetik maguknak a lengyel tehetséget.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva