Fortnite

„Direkt b@sztak ki vele!” – Dr DisRespect kiállt a fiatal Fortnite streamer mellett!


Tényleg indokolatlan volt Tfue kitiltása?

A FaZe Clan profi Fortnite játékosának, Tfue-nak a kitiltása elég rendesen felkavarta a Twitch közösségének állóvizét. Bár az ok nincs hivatalosan megerősítve, a kitiltást valószínűleg a nézőinek köszönheti, akik egy host után rasszista kommenteket spameltek a másik streamer chatjére.

Rengeteg híres közvetítő véleményt formált az esettel kapcsolatban. xQc, a Dallas Fuel Overwatch csapat korábbi játékosa még egy diagramot is rajzolt, hogy miért nem látja értelmét az ilyen jellegű bannoknak.

Dr DisRespect sem hagyta annyiban a dolgot, elég nyers szavakkal ment neki a Twitch-nek:

“Like I said, Twitch has it out for Tfue, man. ‘Cause they immediately said, ‘You’re suspended again.’ Twitch, you’ve got your priorities wrong, man.”

Szerinte a “Twitch direkt b*szott ki Tfue-val”, hiszen hezitálás nélkül bannolták a fiókját, ahelyett, hogy jobban megvizsgálták volna a körülményeket.

Ezután javasolta, hogy kifinomultabb szűrési rendszerekre van szüksége a cégnek, például emberekre akik képesek megérteni mélyebb szinten is a különböző csatornákat. Lehet egy-egy a Dr nézőközönsége által teljesen elfogadott túlzó mozzanat más streamernél népharagot váltana ki, nem szabad ilyen szinten egységesíteni a dolgokat.

A mondandója legvégén pedig a Twitch vezetőségének is odaszúrt, hogy öltönyös-nyakkendős emberekként egyszerűen nem is érthetik meg a streamerek nézőközönségeit. Nem az első alkalom, hogy a Twitch összetűzésbe kerül a streamer közösséggel, lehet tényleg jobban tennék ha megfogadnák a doktor tanácsait.

Vaskalapos szabálykövetés helyett egy kis rugalmasság sokat lendítene a streamerekkel való kapcsolatukon.

Code Red

Szerencsére nem csak negatív dolgokkal foglalkozott Dr DisRespect tegnap. Twitterre kiposztolta a nemsokára elinduló PUBG kupájának trailerjét. A hetente jelentkező versenysorozatban 20 PUBG nagyágyukból álló csapat esik egymásnak, beleértve a pro játékosokat és streamereket, illetve hírességeket is.

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva