League of Legends

Riot: “Ha beválik az Ezreal rework Jax, Blitzcrank és Kennen követheti a lövészt.”


Komoly frissítésekben gondolkodik a Riot Games, a jövő év egy igazi dömping lehet.

Nemrég vált hivatalossá, érkezik egy kisebb Ezreal rework. Nem lesz akkora hatással a karakter játékmenetére mindez, mint amit például az Akali VGU eredményezett, de az biztos, hogy külsőre meg fog változni a lövész, valamint az is, hogy a W képessége teljesen le fog cserélődni.

A Riot legutóbbi hivatalos karakterfrissítésről szóló bejegyzésében ráadásul azt is tisztázta, hogy mikor várható az “új” Ezreal. Vele egyetemben Morgana és Kayle újragondolása van jelenleg hivatalosan bejelentve, a hármasból pedig a szőke felfedező rework-je várható a legkorábban. Ez összességében nem nagy meglepetés, elvégre az ő esetében nem várható akkora változás, Kayle egy egész masszív VGU-ra számíthat, míg Morganára szintén egy Ezrealhez hasonló, inkább modellbeli javulás, mint játékmenetbéli változás vár.

A várható sorrend – Riot Games

Ezreal tehát egy egészen exkluzív változáscsomagra számíthat, a külseje mellett főként egy képesség módosítására fog koncentrálni a fejlesztőcsapat. Ez természetesen beindította a közösség agytekervényeit is, a Redditen meg is kérdezték Riot Rev3-től, hogy ha sikeresnek könyvelik el Ezreal reworkjét, akkor számíthatunk-e hasonló módosításokra a jövőben. A rioter készséggel válaszolt is a kérdésre, elmondta, ha ez a modell beválik, akkor első sorban Blitzcrank, Kennen, vagy Jax neve ugrik be azok közül a hősök közül, akik ilyesmire számíthatnának a jövőben.

Riot Games

A Riot Games a League of Legends Boards fórumon továbbá még arról is tett egy hivatalos bejelentést, hogy a jövő évben fele-fele arányban fognak érkezni a hősök reworkjei, valamint az új hősök megjelenései. Egy közvélemény kutatás alapján ugyanis úgy találták, hogy a játékosok legalább annyira örülnek a veterán karakterek frissítésének, mint egy teljesen új hősnek.

Jövőre tehát további hősök kerülnek majd fel az “újjászületettek” listájára, nagy valószínűséggel Kayle, vagy Morgana duójából is lesz egy karakter, aki a következő évre csúszik. Bár reméljük nem lesz igazunk…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva