PUBG

Óriási adományozásba fogott a magyar PUBG közösség


A hazai PUBG közösség tényleg hihetetlen!

A hazai PUBG játékosainkra minden tekintetben büszkék lehetünk. Egyrészt olyan game sense-zel és aimmal vannak megáldva, amiből egyértelműen látszik, hogy a nemzetközi mezőnyben is van keresnivalójuk, nem csoda, hogy egyre több kiváló versenyeredményről tudunk beszámolni nektek, amit mind ők értek el, emellett pedig még az egyes nyereményeiket jó célra fordítják, adományok formájában.

Nemrég a Fusion kupa nyereményeit elutalták a srácoknak, akik az ígéretükhöz hűen a díjat felajánlották különböző szervezeteknek.

A FoDaKonti páros mindkét alkalommal a legjobbak között végzett, ráadásul Konti még a stream közbeni adományok felét is felajánlotta korábban az Országos Mentőszolgálat javára.

E mellé pedig most hozzácsapták a kupa nyereményét, azaz nem kevesebb, mint félmillió forintot!

A bLYYY és TheVRJani páros is jókora összeget gyűjtött össze szintén az Országos Mentőszolgálat javára. Első körben a nyereményüket ajánlották fel, ezt még ki is egészítették és 100 ezer forintot utaltak át az alapítvány javára.


Ezt követően pedig bLYYY a Twitch Rivals streamje alatt befolyó összeg egészét szintén az OMSZ-nek ajánlotta fel, ez pedig nem kevesebb, mint 380 ezer forintot jelentett az alapítvány számára, amiből 360 ezer forint lett a PayPal levonása után.

Cucu és Lowhealth pedig az Állatmentő Ligának ajánlották fel a nyereményüket, ami 52 500 Ft-tal fogja segíteni az állatvédők tevékenységét.

Ők bár nem viselnek köpenyt, mégis igazi hősök! Rég láttunk ilyen remek kezdeményezést a hazai gaming világában. Büszkék lehetünk a srácokra és mindenkire, akik a streamek alatt támogatták ezt a nemes célt!
GG

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva