R6

Legjobb operátor loadoutok – Slegde, Thatcher, Mute, Smoke, avagy a S.A.S.


Sorozatunk első részében a S.A.S. operátorokkal foglalkozunk.

Amikor elkezdi valaki a játékot, akkor jó eséllyel fogalma sincs arról, hogy melyikek a legideálisabb felszerelések az egyes operátorok számára.

Érzésre kitapasztalhatjuk idővel (illetve fontos megjegyezni, hogy semmi sincs kőbe vésve, ha nekünk egy shotgunnal jobban megy a védekezés, mint egy gépfegyverrel, akkor egyértelmű a választás), vagy utánanézhetünk.

Most az utóbbi csoportnak szeretnénk megkönnyíteni az életét egy sorozattal, amiben bemutatjuk az ideális loadoutokat operátorokra lebontva.

Ma a Special Air Service (S.A.S.) tagjaival foglalkozunk – segítségünkre van a gamersdecide cikke. Nézzük is meg!

Sledge

Képtalálat a következőre: „sledge rainbow six siege”
forrás: Future Game Releases

Elsődleges fegyver: L85A2 Assault Rifle

Ez az egyértelműen jobb opció, mert szemben a M590A1 shotgunnal, a közép távoli, és távoli harcokat megnyerhetjük általa. Szereljük fel rá az ACOG-ot a jobb célzás érdekében, illetve a vertical gripet is rakjuk rá a a recoil csökkentése érdekében.

Másodlagos fegyver: SMG-11 (Submachine Gun)

Az egyik legjobb másodlagos fegyver a játékban, melynek ugyan kicsi a tára (16 töltény), de a pisztolynál nyilván jobban darál. Puska csövek közül a compensatort ajánlja hozzá a szerző.

Eszköz: Frag Grenade

A barikádokat és lazább falakat is egyből széttörhetjük kalapácsunkkal, melyet egy gránáttal lekövetve elég nagy sebzést kioszthatunk.

Thatcher

Képtalálat a következőre: „thatcher rainbow six siege”
forrás: pcgamesn

Elsődleges fegyver: L85A2 Assault Rifle

Az AR33-al szemben ennek 47 sebzése van (míg a másiknak csak 41), illetve nagyobb tára is (25). A compensator-vertical grip kettőst itt is csapjuk hozzá (illetve az ACOG is mehet, ezt már csak én teszem hozzá).

Másodlagos fegyver: P226 MK 25

Ez az egyetlen opció, így itt annyival egészíthető ki a dolog, hogy a muzzle breaket felrakhatjuk rá – mondani sem kell, hogy a visszarúgás csökkentése okán.

Eszköz: Claymore

Jó kompozíciókban nem mi vagyunk az egyetlen breacherek, hanem egy Hibana/Thermite is csatlakozik, így felesleges a breach charge, jobb a Claymore, hogy védjük a hátsónkat.

Smoke

forrás: gamersdecide

Elsődleges fegyver: M5901 Shotgun

Nincs gond az FMG-9-el sem, de egy kis hatótávolságú SMG, alacsonyabb sebzéssel, míg ez a shotgun 7 töltényt és magasabb sebzést nyújt. A távcső beállítása ízlés kérdése (az író a Reflexet javasolja), viszont a Lasert mindenképp rakjuk fel a pontosabb célzás érdekében.

Másodlagos fegyver: SMG-11 Submachine Gun

Kiváló kiegészítője a shotgunnak, és erősebb is a pisztolynál. Szereljük fel a következőkkel: reflex, vertical grip, compensator – kész is a tökéletes SMG!

Eszköz: Impact Grenade

Smoke nem egy roamoló operátor, de ha készülnek berontani a szobába, ahol az objektív van, akkor megelőzhetjük az ellenfelet azzal, hogy lyukat robbantunk a falba, ahonnan jönnek, majd oda dobjuk az egyik füstgránátunkat.

Szerk: olvasói megjegyzés és egyetértünk vele, hogy ha jól helyezzük el a barbed wire-t, akkor ha belelép a támadó miközben rádobtuk a füstgránátot, jóval többet szív be belőle, hisz lassítva van. Összességében mindkettő eszköz jó lehet.

Mute

forrás: gamersdecide

Elsődleges fegyver: MP5K Submachine Gun

Noha neki is megvan a lehetősége, hogy az előbb említett shotgunt használja, Mute roamoló operátor. Lerakjuk a Signal Disruptorokat, majd megyünk dolgunkra. A 30 tölténytár elengedő ahhoz, hogy nyerjünk csatákat, illetve megpiszkálni az ellenfelet is könnyebb, mint a shotgunnal. Használjunk flash hidert, mivel a fegyver jobb a rövid burst harcokban, illetve ide is mehet a reflex.

Másodlagos fegyver: P226 MK 25

Ez is könnyű választás, hisz az egyetlen lehetőség, de azért annyival feldobhatjuk, hogy a muzzle breaket beállítjuk.

Eszköz: Nitro Cell

Ahol csak lehet, ott ezt a robbanó tárgyat használja a szerző (egyetértek vele), mert tökéletesen countereli a pajzsos operátorokat (mint pl. Blitz). A cikkben még a lerakható pajzsot elemezte, ma már a golyóálló kamera a másik, de értékesebb a Nitro Cell.

Ez volt a sorozatunk első része, mellyel reméljük, hogy nem csak a kezdőknek, de olyanoknak is segítettünk, akiknek nincs az összes operátor a kisujjában. Még egyszer: nincs kőbe vésve egyik build sem, nem szentírás, ha mással jobban megy a játék, használjuk azt!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva