Akciók

Akciófigyelő: Ingyen zsebelhetünk be egy Steames akciójátékot limitált ideig


A Humble Bundle már megint meglepett minket egy jó kis ingyen játékkal.

A Humble Bundle iskolakezdés alkalmából vagy épp a nyár lezárásaként egy újabb ingyenes játékot kínál mindenkinek, aki elég gyors, az akció ugyanis csupán 2 napig tart.

Természetesen ezúttal is Steames kulcsokat osztogatnak, ehhez viszont rendelkeznünk kell regisztrációval az oldalon, utána pedig már csapathatjuk is a Warhammer 40,000: Space Marine-t.

Aki esetleg nem rendelkezne Humble accounttal, az a következő leírás alapján pár perc alatt csinálhat egyet magának.

A játékot itt tudjátok bezsebelni

A Warhammer-saga ebben a  részében ezúttal testközelből ismerkedhetünk meg az űrgárdistákkal. Ebben az RPG elemekre támaszkodó akciójátékban saját bőrünkön élhetjük át a háborút és annak brutalitását, hangulatos helyszínek és látványos csaták kíséretében.

A PC Guru a következőt írta a tesztjében a játékról:

Ha a teljes egészet nézzük, a Relic nem lőtt mellé a Space Marine elkészítésével, hiszen lényegében sikerült egy vérbeli akciójátékot letenniük az asztalra. Annak ellenére, hogy ez a stílus már nem igazán tud újat mutatni, a Warhammer univerzumnak hála képesek voltak egy olyan játékot alkotni, melynek páratlan hangulata még a hibák ellenére is süt a monitoron keresztül. Nem túl szép, nem is túl eredeti, de mégis ott van benne az a minimális plusz, ami miatt képes a felszínen maradni, s nem bukik alá a szürke egyenjátékok tengerében.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva