Hearthstone

Játék-alvás-játék-alvás: majdnem kijutott a VB-re, most abba akarja hagyni a dél-amerikaiak egyik legjobbja


Nalguidan elég keményen kiakadt a Twitteren.

A szezon utolsó pár napja mindig komoly próba a profi Hearthstone-osok számára, hiszen ekkor dől el, hogy megérte-e grindolni egész hónapban a minél magasabb Legend helyezésért. Ez szellemileg is igen megterhelő – nemcsak a meccsek nehézsége miatt, hanem azért is, mert egy rossz széria vagy egy balszerencsés momentum még jobban megviseli az embert egy ennyire kiélezett helyzetben.

Nem véletlen, hogy a profi játékosok gyakran panaszkodnak a hónap végi őrületre, hiszen rengeteget kivesz belőlük – főleg akkor, ha még versennyel (vagy arra való felkészüléssel, esetleg utazással) ütközik, mint például most is az európai Fall Playoffs miatt. Hogy mennyire igaz ez, arra Nalguidan az élő példa, aki a dél-amerikai Hearthstone-szcéna egyik legismertebb és legjobb játékosa.

Pár hónapja még egyetlen győzelemre volt attól, hogy kijusson a Hearthstone-világbajnokságra. Most a visszavonulást fontolgatja.

De mi történt?

A kiakadást itt is a szezon vége váltotta ki, Nalguidan elmondta, hogy egyáltalán nem élvezi ezt az időszakot.

“A szezon végén mindig annyira nyomorultnak érzem magam, és most jobban gondolkodok a Hearthstone abbahagyásán, mint eddig bármikor. Jelenleg csupán az tartja bennem a lelket, hogy 2 hét múlva jön a regionális VB-selejtező, de ha minden így marad, akkor nem hiszem, hogy jövőre folytatni fogom a játékot.”

A következő pár bejegyzésből szintén érződik a frusztráció – és bizonyára nem az argentin játékos az egyetlen, aki így van ezzel.

Kaphatnék legalább 1-2 kedvező matchupot ma? Nem kérek sokat…

“Csütörtök este #350-ről indultam, játszottam 8 órát, aludtam, játszottam 17 órát, aludtam, és ma, 18 óra Hearthstone után, amikor #107-nél tartok megkapom a legfogyatékosabb balszerencsét háromszor egymás után…”

Hogy mennyire komolyak Nalguidan érzései és mennyire beszél belőle inkább a frusztráció, azt igazán csak ő tudhatja. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a Blizzardnak nem érdemes komolyan vennie az ehhez hasonló kiakadásokat, hiszen nem ez az első példa hasonlóra – nem véletlen, hogy a ranked rendszerrel kapcsolatos további változások a fejlesztőcsapatnál is felmerültek. Igaz, egyelőre még csak konkrétumok nélkül.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva