Gaming

Rossz hír: csúszik a Battlefield V megjelenése


Egy hónappal később csaphatunk le az ötödik részre.

Ezidáig abban a hitben éltünk, hogy kevesebb mint két hónap van már csak hátra a Battlefield V megjelenéséig, nemrégiben azonban kiderült, hogy a vártnál némileg hosszabb lesz a várakozás.

Az EA bejelentette, hogy csak november 20-án fog megjelenni a játék.

A premiert eredetileg október 19-re lőtték be, vagyis egy hónappal jön később az ötödik rész az eredetileg tervezettnél.

De miért csúszik?

Nos, a rövid válasz az, hogy nagyobb visszacsatolást szeretnének a játékosok visszajelzéseiből, magyarul több mindenen szeretnének változtatni az érkezett javaslatok és vélemények alapján. Ezekből egyébként már eddig is kaptak bőséggel: a zárt alfateszt, illetve a nagy gaming rendezvények (a júniusi E3 és a múlt heti Gamescom) alkalmával már több tízezer játékos próbálhatta ki a Battlefield V-öt, ami természetesen a fejlesztő EA DICE számára is nagy segítség, hiszen van mire alapozni a munkálatok végső szakaszában.

“Szeretnénk rászánni az időt arra, hogy elvégezzünk néhány végső finomítást a játékmeneten, illetve biztosítani szeretnénk azt is, hogy a Tides of Warból (ingyenes pályák és játékmódok a megjelenés után, átívelő történettel – a szerk.) valóban sikerüljön kihozni a benne lévő potenciált” – áll az EA hivatalos közleményében.

A szeptember elejére tervezett nyílt béta időpontját szerencsére nem befolyásolja a csúszás, így az továbbra is szeptember 6-tól startol majd. Sőt, a fejlesztők kifejezetten hangsúlyozták, hogy az innen érkező visszajelzéseket is szeretnék még beépíteni a játékba – ezért is döntöttek a csúszás mellett, máskülönben erre jóval szűkösebb időkeret állt volna rendelkezésre. Reméljük, hogy megéri majd a plusz egy hónap várakozás!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva