League of Legends

Szemkápráztató bemutató videót kapott a 2018-as High Noon csapat


Három új taggal bővült idén a League of Legends vadnyugata, ráadásul ezúttal igencsak megdobta a minőséget a Riot Games.

Már a skinek bejelentésekor is magunkhoz kaptunk, annyira váratlanul ért minket a High Noon tematika bővítése, a minőség pedig a plafont súrolta. Ezúttal egy kis túlvilággal fűszerezte a kiadó a vadnyugati élményt, s azt kell, hogy mondjuk, telitalálat volt.

Érezhették már a tervezés/fejlesztés időszakában, hogy nagyot fognak alkotni, ugyanis Lucian seriff új kinézetének egy animált kisfilmmel jelentette be a Riot. Természetesen a videóban feltűnt ősellensége, Thresh is, bár őt csak egy pillanatra láthatták a szemfüles nézők.

Ahogy a fenti játékmenetet bemutató videóban is jól látni, Lucian legendás kinézete képes lesz az alakváltásra, ulti közben egy húsvér démonnal fogjuk tudni darálni az ellent. Thresh és Urgot High Noon skinje egy fokkal “bugyutább” lesz, az ő kinézetük “csak” 1350 RP-be fog kerülni, így nem is tud annyit mint Lucian 1820 RP-s verziója.

Ezúttal a Riot Games még egy alternatív univerzumot és történetet is kidolgozott a skinekhez, amit a hivatalos League of Legends Universe oldalon publikáltak.

Akiket érdekel a történet, nem szeretnénk részleteiben elmesélni, de annyit elárulhatunk, hogy a főszereplő Lucian, aki lepaktált az ördöggel, s most keresi a békét, valamint magát az ördögöt, hogy pontot tehessen az ügyük végére. Elsőre sablonosnak tűnhet, ám ennél sokkal mélyebb dologról van itt szó, a történetben felbukkannak egyébként léőhalottak, démonok, western és steampunk elemek, valamint románc, ami Lucian és Thresh alaptörténete miatt természetesen elengedhetetlen volt. Aki kedveli az ilyen jellegű fantasy történeteket, annak kötelező olvasmány a The Man with the Grinning Shadow.

Lehetséges, hogy korábban csak viccelődött Tryndamere a League of Legends MMO-val kapcsolatban, de idén szokatlanul sok háttértörténetet (lore-t) dolgozott ki a kiadó bizonyos hősökhöz, vagy skinekhez, így még talán azok, akiknek megtetszett az ötlet, bizakodhatnak is, hiszen bőven lenne miből merítenie a fejlesztőknek és a Riot Games-ek.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva