PUBG

Érdekes ötlet: Jöhetne az auto heal rendszer?


Egy újabb érdekes ötlet került elő a fiók aljából.

Egy meglehetősen érdekes ötlettel állt elő iSTARXH, ami a heal rendszert alapjait írná át. Az ötlet alapvetően abból indult, hogy sokak számára nagyon idegesítő látni, hogy nincs 100-on a HP-juk, hanem tényleg csak egy kis csík hiányzik és emiatt az energy drink 99,78-ra töltötte fel az életüket.  Emiatt dolgozta ki az auto healing koncepciót:

Az ötlet lényege, hogy az életcsík utolsó 5%-át automatikusan visszatöltené a játék lassacskán, így nem zavarna senkit, hogy nem ment teljesen fel az a bizonyos csík. Továbbá így nem zavarna annyira a tipikus: “leugrunk a háztetőről és éppen lemegy egy kicsit a HP-nk” probléma, ami sokszor eléggé idegesítő lehet, hiszen van hogy egyszer sebződünk, máskor pedig egyáltalán nem.

Az egyik nagy kérdés, hogy mi lenne így az energiaitallal, mert így gyakorlatilag teljesen mindegy hogy melyik boostert toljuk be, egyedüli előnye a painkellernek az lenne, hogy gyorsabban tölti fel némileg az életünket.

Úgy tűnik, hogy sokkal több embert zavar ez a “nem tölt fel teljesen a csík”, mint gondolnánk, hiszen a redditen jelenleg ez a legjobban pörgő téma.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva