Hearthstone

Tényleg ennyire jók vagyunk HS-ben? Íme A Nagy Ranked Felmérés eredménye


Lássuk, milyen szinten zárták az augusztusi hónapot a magyarok.

Néhány napja úgy döntöttünk, hogy készítünk egy kutatást a magyar Hearthstone-osok körében, ahol arra kerestük a választ, hogy miként oszlanak el a játékosok az egyes Ranked szinteket tekintve. Itt az ideje, hogy megnézzük, milyen eredményt hozott A Nagy Ranked Felmérés.

Két nap leforgása alatt nagyjából ezren töltöttétek ki az egyszerű kérdőívet – csupán annyit kellett megválaszolnotok, hogy milyen szinten végeztetek az augusztusi hónapban. Az alábbi grafikonon láthatjátok a százalékos eloszlást.

A magyar HS-játékosok legjobb eredménye az augusztusi Ranked szezonban

Az eredmény több mint meglepő, hiszen a felmérésből az jön le, hogy a játékosok több mint egyharmada legalább Rank 5-ig eljutott. A legtöbben a Rank 4-et jelölték meg (9%), a második legnépesebb szint pedig a Legend (8.7%), vagyis nagyjából azt mondhatjuk, hogy 11 szavazóból 1 mászta végig a létrát.

A Hearthstone-csoportok, illetve az űrlapot kitöltők pontos összetétele nyilván nem ismert, de úgy tűnik, hogy többségében hardcore játékosok vettek részt a felmérésben, hiszen a Blizzard pár éve közzétett grafikonja szerint csupán 2% jut el Rank 5-ig vagy az alá. Azóta persze valamelyest változhattak az arányok, de aligha ilyen drasztikusan.

Kép: Blizzard

Tényleg mi volnánk az egymillió Legend player hazája? Vagy csupán sokan voltak trollkodós kedvükben? A döntést meghagyjuk számotokra…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva