PUBG

Nemsokára megérkezhet az 50v50 mód PUBG-be?


Sokan várják már.

A tegnap teszt szerverre megérkezett 21. frissítésben kapott pár új funkciót, újítást a játék custom szervert konfiguráló menüje:

  • Végre elmenthetjük presetként a saját beállításainkat, így még egyszerűbbé téve a konfigurálást
  • A spectatorok külön jelszót kaphatnak
  • Megérkezett a “platoon combat” funkció, mellyel az ütközet méretét állíthatjuk

50v50?

Az utolsó mondat azonban sokkal többet tartogatott mint gondoltuk. Ha ezt az opciót választjuk ki a custom szerver beállításainál a következő lobby tárul a szemünk elé:

Bizony-bizony, két ötven fős csapatra oszlanak szét a játékosok. A két csoport a Honor / Courage fantázianevet viseli. Természetesen megpróbáltuk elindítani a játékot, hogy esetleg játékmenet szinten is történtek-e változások (például hasonló körviselkedés mint Fortnite 50v50 esetén stb.)

Ilyen változást sajnos nem vettünk észre, egyedül az iránytű alatt jelent meg egy kék és piros színű számláló. Itt az adott csapat életben maradt játékosainak számát látjuk majd.

A VICTORY felirat a nyertes csapat színét kapja meg háttérszínnek, de ezen kívül nem történt semmilyen módosítás egy átlag meccshez képest. Ezek alapján valószínű, hogy egyelőre még nincs teljesen kész ez a mód. Remélhetőleg éles bevetés előtt még kicsit felturbózzák majd.

Könnyen meglehet, hogy szeptemberben már kapunk egy 50v50 eventet? Kíváncsian várjuk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva