Counter Strike

Elárulták milyen erőművekkel tolják le a Majort – elfogadnátok otthonra?


Rengeteg a hiba, pedig elég beton PC-k vannak most is a Majoron.

A dolog természetesen ismét egy kis reklamálás után pattant ki, w0xic Twitteren adott hangot elégedetlenségének. A török AWP-s a HellRaisers vs. Liquid meccs elvesztése után számolt be egy nem túl hízelgő történetről.

 

Kocsitól tartottam banánra, és a játék becrashelt a sok gránáttól

Ilyesmi persze megtörténik egy ennyire gépigényes játékban, mint a CS:GO. De hogy egy Majoron is? Ne már! Mivel a sztori arra enged következtetni, hogy a gépek teljesítménye nem az igazi, egyből ki is nyomozták, min játszanak a Majoron. Ennek fényében még furcsább a sztori, mert mint kiderült a gépek nagyon is erősek. Kubik, VP egyik elemzője írta meg, hogy milyen erőműveken nyomják a srácok:  i7-7700k + GTX 1080 + 16gb RAM kombó uralja az ottani PC-ket.

Ennek pedig bőven elégnek kell lenni a sima játékhoz, egy ilyen config sima 300+ FPS. A probléma forrását tehát sokan úgy vélik, hogy máshol kell keresni. Elképzelhető, hogy a rossz beállítások és optimalizálatlanság okozza a dolgot. Számtalan rossz UPDATE-ről, driver problémáról és bosszantó Windows beállításról hallani mostanában, ami a gondot okozhatja. Persze ezek átnézése értelemszerűen nem a játékosok feladata, a a gépnek már az érkezésükkor rég készen kellene állnia. Mások szerint az SSD cserélgetésnél lehet a probléma. A Majorön a játékosok saját konfigját és drivereiket egy külön SSD-n tárolják, mindenkinek névre szólóan. Amikor az adott csapat játszik, csak simán beteszik az adminok a gépekbe, és mehet is a meccs. Könnyen lehet, hogy még ha a gép jól is lett belőve, az SSD-n lévő egyes driverek nem passzolnak össze, ez okozhatja a problémát.

Bármi is az oka tehát a rengeteg technikai problémának a Majoron, bármi is okozza a játékosok elégedetlenségét, a gépek minőségére nem lehet panasz.

Maximum a beállításukkal, de az már egy másik kérdés. Összességében még ennyi probléma ellenére is “simább” a kezdés, mint egy éve a PGL-en volt…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva