Counter Strike

Kiestek az új Nuke láda első darabjai, ez most a legértékesebb drop a Majoron


A Cobblestone láda eltűnésével az új Nuke Souvenir Case vette át a legértékesebb ládának járó helyet a Majoron.

A Valve pontosan tudta, kisebb forradalom lesz a közösség ládavadász részén belül, ha kivonják a Cobble ládákat a Majorról. A pálya felújítása miatt azonban kénytelenek voltak meglépni, cserébe két új ládával próbálták meg kiengesztelni a dropra váró nézőket.

Új Inferno és Nuke láda is érkezett, amik rögtön a legértékesebb darabokká is váltak.

Az eddig lejátszott 16 meccsen 6 Inferno is sorra került, az egyik új ládából esett tehát eddig a legtöbb. Kezdeti áruk 16 dollár fölé is felkúszott, mostanra átlagosan 5 dollárt ér egy új Inferno Souvenir Case.

Mirage és Train 4, illetve 3 felbukkanással már most elérte, hogy ládáik a tucat kategóriába kerüljenek, egy-egy ilyen dropot már csak pár dollárért tudunk eladni a Piacon. Overpass viszont ritkaságából fakadóan még tartja relatív magas árát. Az eddigi 2 Overpass meccsen kieső ládákat szintén 5 dolláros átlagon mérik a tulajdonosok.

A másik új láda, az Nuke Souvenir Case is megmutatta már magát, és kis túlzással elmondhatjuk róla, átvette a Cobblestone ládák helyét. A mostani Majoron ez lesz az a láda, amit mindenki a raktárában szeretne látni. Eddig egyetlen meccset játszottak csak a pályán, így egyelőre az egész világra csak pár darab Nuke Souvenir Case jut.

Ennek megfelelően viszont szép áron is mennek a Piacon.

17 dollár magasságáig is felment, de 10 alatt egyetlen darabot nem adtak el belőle. A Cobblestone ládák az előző Major alatt 23 dolláron kezdtek a Nuke láda 17 dollárjával szemben. A legalacsonyabb ár pedig 20 dollár volt értük, köszönhetően a belőle nyitható Dragon Lore-nak. Az új Nuke láda egyik hatalmas előnye a Cobblestone ládákkal szemben, hogy annyira új és ritka, hogy ezt tényleg meg is veszik! Még legmagasabb áron is eladtak belőle 1000+ darabot, rögtön az első napon.

A vadonatúj Nuke láda tehát a Cobble droppok szintjére árban nem ér fel, eladhatóságban viszont bőven túlszárnyalja őket.

A két új láda egyértelműen megmutatta, van bennük érték a játékosok számára. Aki szeretne egyet a raktárába, minden nap 11 órától irány a FACEIT Major magyar közvetítése, és indulhat a reménykedés, hogy beessen egy random drop a raktáratokba!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva