PUBG

Shroud szett, streamer pólók, Twitch Prime láda? Több mint 80 új PUBG skint bányásztak ki!


Nem lazsálnak a designerek.

Szerda délután óta kipróbálhatjuk a 21. frissítést a PUBG teszt szervereken. Az új fegyver és kiegészítő mellett megérkezett Sanhokra a Tuk Tuk, illetve a régóta várt gyakorlópálya is. A fájlok között azonban újabb újdonságokat találtak az adatbányászok, elképesztő mennyiségű skin került napvilágra.

Több kategóriára lehet bontani ezeket az újdonságokat:

  • Helmet kinézetek
  • Shroud szettje
  • 4. Twitch Prime láda tartalma
  • Streamerek pólói
  • Fegyverskinek

Sisak skinek

Hamarosan az ejtőernyő és a fegyverek mellett egy újabb kategória kaphat skineket. A menüben már egyértelmű jelek mutatnak arra, hogy nem kell sokat várnunk ezekre a sisakokra. Kettő darabot már meg is találunk a tárgyak között:

Shroud szett

Deadmau5 után talán Shroud is megkaphatja a saját ruhaszettjét? Eléggé kellemes csomagot sikerült megalkotniuk a fejlesztőknek. Dzseki, bandana és fegyver is részét képezi a kollekciónak, az persze más kérdés, hogy milyen formában szerezhetjük majd be.

4. Twitch Prime láda

Tíz nap múlva ismét újabb ládát szerezhetünk majd be Twitch Prime előfizetésünk segítségével. Ezúttal egy repüléssel/repülővel összekapcsolható skincsomagot kapunk, melynek egy ejtőernyő is a része lesz. Pár ruhadarab ebből a szettből is kiszivárgott:

Streamer pólók

Úgy tűnik a PUBG Corp. meghallgatta a rajongók kérését és rengeteg streamer egyedi pólót kapott. A szerencsések között van például WackyJacky, Swagger, Fugglet és P4wnyhof is.

M24 és SLR skinek

Két új fegyverskin is érkezik a játékba, bár a színviláguk elég erősen megkérdőjelezhető, kíváncsi vagyok mennyire fog bejönni a játékosbázis nagy részének.

A kibányászott skinek teljes listáját és képeit az alábbi linken megtalálod: Katt!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva